Komut isteminin birden açılıp kapanması

Siya

Megapat
Arkadaşlar 2 gündür bir dosya aniden açılıp kapanıyor ama maksimum 1 saniye gördüğümden ne dosyasıdır tam çözemedim. Virüs yedim galiba. Sorunu daha fazla tarif edemeyeceğim zaten tam olarak dediğim gibi. Ne olabilir?

Bir kez daha geldi. MS-DOS açılıyormuş. ''Background'' tarzı bir kelime gördüm hatta.

Son düzenleyen: Moderatör:
WannaCry saldırısından korunmak için Windows üzerinde SMB'yi kapattıysanız bu durumla karşılaşıyor olabilirsiniz. Bende SMB kapattıktan sonra 1 saniyeden daha kısa sürede açılıp kapanan komut istemi ile karşılaşıyorum.

WannaCry saldırısından korunmak için Windows üzerinde SMB'yi kapattıysanız bu durumla karşılaşıyor olabilirsiniz. Bende SMB kapattıktan sonra 1 saniyeden daha kısa sürede açılıp kapanan komut istemi ile karşılaşıyorum.
Aynen kapattım ondan sonra gözükmeye başladı galiba. Önceden ekran kartı yüklemelerde falan yapıyordu sonra olmuyordu.

evet bende sbm kapattığımdan beri görüyorum. güzel tespit içim rahatladı virüs falan olduğunu düşünmüştüm, teşekkürler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı