Komut İstemiyle Oyunlarda Pingi Düşürmek

KetumEmir

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce bu gerçek mi? Ben inanmıyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faydası olur ama bazı şeylerde saçmalamış ping senin makinan ile server arasındaki bağlantı hızındır ve bu hız fiziksel yani kablolara ve uzaklığa göre değişir yurt dışındaki server bağlantı hızını bu yapılanlar pek fazla etkilemez.

Zamanında Minecraft oynarken deneyip işe yaramışlığı var. Ama tamamen şans eseri bence.

1. cFosSpeed vb yazılımlar kullanın. Ping süresini biraz da olsa düşürebiliyor. Kesinlikle bağlantınız stabil oluyor.
  2. Öncelikle QoS nedir araştırın. Modeminizde QoS ayarının açık olması işinize yarayacaktır. Siz oyunu oynarken, arkaplanda güncelleme olduğunda yada başkası interneti kullandığında oyununuzda pingin yükselmesini engelliyor.
  3. Wireless ağı üzerinden oyun oynamayın. Pingi yükseltmese bile bilgisayarı yavaşlatabliyor.

Şuan işyerinde olduğum için bakamıyorum ancak komutun "ping 192.168.1.1 -t" olduğunu tahmin edebiliyorum. Bu işlem ağınız üzerindeki gereksiz işlemleri yok etmek için kullanılır. Herkeste fayda göstermez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı