Kondom nasıl takılır?

Ereksiyon halindeyken rahat takarsın. Hem ilişki öncesi takman lazım şimdi niye takıyorsun ki?
Hocam meraktan işte. Tam ereksiyon olunca yapmadım ben orta halli. Bir de öyle denerim.
Elinizin hamile kalmasından mı korkuyorsunuz? Tek başına bunu denemenin amacı ne ki?
Hocam merak etmiştim sadece.

Eğri olduğu için mi?

Bu konuyla ilgili detaylı açıklamalı videolar ya da anlatımlar internette mevcuttur, daha iyi öğrenebilirsin. Kondomu paketten çıkardıktan sonra önce ucundaki çıkıntılı kısmı baş ve işaret parmağınla sıkıp uzvuna yerleştireceksin (işlem tamamlanana kadar çıkıntılı kısmı sıkmalısın), sonrasında diğer boştaki elinle de halka kenarlarındaki kıvrıntıları kendine doğru indireceksin ve bu şekilde takmış olacaksın. (Tam erekte halindeyken takmalısın.)

Not: Cinsel sağlık şaka olacak bir konu değildir. Reşit olmadan cinsel ilişkiye girmeyin ve lütfen cinsel sağlık konusunda bilgilenin. Kondom bile çoğu cinsel hastalığa karşı %100 koruma sağlamamaktadır. Cinsel yolla bulaşan hastalık sadece HIV değildir, birçok cinsel yolla bulaşan hastalık mevcuttur. Bunlara dair bilinçli olun ve her zaman korunun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı