Hocam CS Valorant LoL gibi rekabetçi oyunlar oynayamayacksınız fakat, dediğiniz gibi AAA oyunları sabit 60 FPS Ultra'da oynayacaksınız eger rekabetçi oyunlara çok bir düşkünlük yoksa konsol daha mantıklı. Bu fiyata alınacak sistemde rekabetçi oynatıp AAA oynatamayacak. Bence Series S alın Game Pass gibi bir nimetten yararlanın, belki PS exclusive oynayamayacaksiniz ama sizi her türlü doyurur Xbox'taki oyunlar. Bu arada suanki PC'nin özellikleri nedir?
Game Pass'teki oyunlar da benim için yeterli ama PS4'te Spider-Man, TLOU, GOW, Detroit BH ve daha sayamadığım birçok güzel oyun var, çok kararsızım o yüzden.
4GB RAM, E6600, HD 4300/4500. SSD yükseltmesi yapmayı düşünüyorum.
Game Pass'teki oyunlar da benim için yeterli ama PS4'te Spider-Man, TLOU, GOW, Detroit BH ve daha sayamadığım birçok güzel oyun var, çok kararsızım o yüzdenç
Game Pass'teki oyunlar da benim için yeterli ama PS4'te Spider-Man, TLOU, GOW, Detroit BH ve daha sayamadığım birçok güzel oyun var, çok kararsızım o yüzden.
Kişisel bir durum. Detaylı bir şekilde yeni açacağın konuda yardımcı olurum, şimdi basitçe söyleyeceğim.
Bu saydığın oyunları ve önümüzdeki 3 sene boyunca çıkacak oyunlardan bazılarını oynamak mı, yoksa saydığın oyunları oynamayıp önündeki 7 sene boyunca her 3. parti oyunu oynamak mı? Seçim senin.
4 GB RAM, E6600, HD 4300/4500. SSD yükseltmesi yapmayı düşünüyorum.
Game Pass'teki oyunlar da benim için yeterli ama PS4'te spider-man, TLOU, GoW, Detroit bh ve daha sayamadığım birçok güzel oyun var, çok kararsızım o yüzden.
Series S + 3 yıllık Game Pass alırsan olay biter.
Oğuz Sasi anlatıyordu nasıl 3 yıllık alınacağını. Buyur o video:
Kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum.