Konsol alınır mı?

15 civarı, belki üstü de olabilir
O parayla parçaları satar daha iyisini alabilirsiniz bence illa konsol istiyorsanız series s önerip artan paraylada psyi iyileştirmenizi tavsiye ederim.

İşlemci darboğazı yaşıyor olabilirsin.

PC almak daha mantıklı çünkü ücretsiz oyun bulmak mümkün epic gamesten konsol ayarında bi PC toplarsan bütün oyunları oynarsın joystick de takabilirsin konsola para vermek mantıklı gelmiyor

Hocam ben hem Xbox hem de PS kullanan biri olarak net konsollar daha iyi tarayıcılar var istediğiniz oyun koluyla yatarak oyun oynamak kadar zevk verici bir şey yok bence.

Cevap 1: Tarayıcı bulunuyor ama kullanmak işkence gibi, kontrolcüye uyumlu yapmışlar ama genede çok sinir bozucu.
Cevap 2:YouTube mevcut ve güzel çalışıyor, Discord kullanmadım bilmiyorum.

Konuya gelirsek, sadece oyun odalı biri iseniz işinizi görür ama İnternet ve başka yazılımlara gelince cidden mouse çok aratıyor. Aynı şekilde Xbox yüksek fps değerlerine ulaşamıyor ve her oyun bulunmuyor.
Şahsen 15k bütçeniz varsa dediğiniz gibi, şuanki sistemi satıp 20 bin'e düzgün bir sistem ve Xbox Gamepad'i alın derim.
Yada 15'e Rx 6600 veya 3060 sistem alıp, diğer pc parası ile Xbox alın.

Hocam benim de 3050 ti 16 GB ram laptop var bu yaz inşallah Almanya'ya gideceğim orada ps5 almak mantıklı mı sizce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…