Konsol alınır mı?

15 civarı, belki üstü de olabilir
O parayla parçaları satar daha iyisini alabilirsiniz bence illa konsol istiyorsanız series s önerip artan paraylada psyi iyileştirmenizi tavsiye ederim.

RX 6500 XT ve Ryzen 3 3200G ile kullandığım bir sistemim var, bazı oyunlarda çok iyi bazı oyunlarda çok kötü, örneğin Squad, adam 1050 Ti ile benden çok daha yüksek kalitede çok daha yüksek değerlede oynuyor. Aynı şey RDR2 gibi oyunlarda da geçerli, bir sıkkınlık geldi tak çalıştır kafa rahat bir şeylerle sakin oyun oynamak istiyorum.

İşlemci darboğazı yaşıyor olabilirsin.

PC almak daha mantıklı çünkü ücretsiz oyun bulmak mümkün epic gamesten konsol ayarında bi PC toplarsan bütün oyunları oynarsın joystick de takabilirsin konsola para vermek mantıklı gelmiyor

Şu an oyunları bilgisayar üzerinden oynuyorum fakat konsolda oyun oynamak çok daha mantıklı geliyor, bir kontrolcüyle oyun deneyimim oldu, klavye ve fareden çok daha keyifli hissettirdi. Baktığım kadarıyla konsollar fiyat performans olarak çok daha iyi ve uzun ömürlü gibi duruyor, sizce ne diyorsunuz konsol almak mı daha mantıklı ve keyifli mi yoksa bilgisayardan devam mı?

Ve aklımda birkaç soru var;

-Herhangi bir tarayıcı kullanılabiliyor mu?
-Discord, YouTube gibi uygulamalar kullanılabiliyor mu?

Hocam ben hem Xbox hem de PS kullanan biri olarak net konsollar daha iyi tarayıcılar var istediğiniz oyun koluyla yatarak oyun oynamak kadar zevk verici bir şey yok bence.

Şu an oyunları bilgisayar üzerinden oynuyorum fakat konsolda oyun oynamak çok daha mantıklı geliyor, bir kontrolcüyle oyun deneyimim oldu, klavye ve fareden çok daha keyifli hissettirdi. Baktığım kadarıyla konsollar fiyat performans olarak çok daha iyi ve uzun ömürlü gibi duruyor, sizce ne diyorsunuz konsol almak mı daha mantıklı ve keyifli mi yoksa bilgisayardan devam mı?

Ve aklımda birkaç soru var;

-Herhangi bir tarayıcı kullanılabiliyor mu?
-Discord, YouTube gibi uygulamalar kullanılabiliyor mu?
Cevap 1: Tarayıcı bulunuyor ama kullanmak işkence gibi, kontrolcüye uyumlu yapmışlar ama genede çok sinir bozucu.
Cevap 2:YouTube mevcut ve güzel çalışıyor, Discord kullanmadım bilmiyorum.

Konuya gelirsek, sadece oyun odalı biri iseniz işinizi görür ama İnternet ve başka yazılımlara gelince cidden mouse çok aratıyor. Aynı şekilde Xbox yüksek fps değerlerine ulaşamıyor ve her oyun bulunmuyor.
Şahsen 15k bütçeniz varsa dediğiniz gibi, şuanki sistemi satıp 20 bin'e düzgün bir sistem ve Xbox Gamepad'i alın derim.
Yada 15'e Rx 6600 veya 3060 sistem alıp, diğer pc parası ile Xbox alın.

Cevap 1: Tarayıcı bulunuyor ama kullanmak işkence gibi, kontrolcüye uyumlu yapmışlar ama genede çok sinir bozucu.
Cevap 2:YouTube mevcut ve güzel çalışıyor, Discord kullanmadım bilmiyorum.

Konuya gelirsek, sadece oyun odalı biri iseniz işinizi görür ama İnternet ve başka yazılımlara gelince cidden mouse çok aratıyor. Aynı şekilde Xbox yüksek fps değerlerine ulaşamıyor ve her oyun bulunmuyor.
Şahsen 15k bütçeniz varsa dediğiniz gibi, şuanki sistemi satıp 20 bin'e düzgün bir sistem ve Xbox Gamepad'i alın derim.
Yada 15'e Rx 6600 veya 3060 sistem alıp, diğer pc parası ile Xbox alın.
Hocam benim de 3050 ti 16 GB ram laptop var bu yaz inşallah Almanya'ya gideceğim orada ps5 almak mantıklı mı sizce

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı