- Makaleler
- 2
İlk konsol deneyimim Series S ile olmuştu. Daha sonradan satıp eş dosttan borç alarak sistem aldım. Çok ta olmuyor aslında, ekimde geçmiştim tekrar PC ye. İyiki de geçmişim.
Kullanmıyorum. Bence gereksiz bir ürün. Milleti daha fazla nasıl düdükleriz diye ortaya atılmış bir cihaz.
Konunun başlığında "Konsol kullanıyor musunuz?" yazıyor. "Şu konsolu kullanıyor musunuz?" değil. Konsol kavramından tekil olarak bahsetmeniz saçma. Onlarca değişik tasarıma, işleve sahip birbirinden farklı cihazlara nasıl "saçma BİR cihaz" diyebiliyorsunuz, nasıl bütün konsolları tek çatıda değerlendirip hepsini tefe koyuyorsunuz? Galiba konsoldan anladığınız şey PlayStation.Üstüne para verseler kullanmam saçma bir cihaz.
Bazen Nintendo 3DS ile eski Mario oyunlarını oynuyorum. (SMW, SMB3 vb.)
Neden ki?
Koleksiyon için alanlarda var hocam benim gibi.Bütçemi göz önüne aldığımda pc varken konsola para vermek bana anlamsız geliyor.
Bütçemi göz önüne aldığımda PC varken konsola para vermek bana anlamsız geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.