Konsol mu bilgisayar mı?

Bilgisayarınız günlük işlerinizi karşılıyorsa bütçeyi aşıp XB Series X, bütçeyi aşamazsanız XB Series S alabilirsiniz.

Konsol bilgisayardan daha rahat çok fazla kafa patlatmaya gerek yok.

Xbox almak hem donanım hem de oyun konusunda ciddi derecede fiyat avantajı sağlar. Ayrıca HDMI girişi bulunan hemen her TV veya monitör ile kullanılabilir. Öte yandan Game Pass içeriğinde size hitap eden oyunları tespit etmeniz lazım. Belki oynayabileceğiniz oyun sayısı çok az olacak. Bir de oyun dışında bir ihtiyaç var mı diye sormak lazım.

Ben Game Pass'te bulunan (PC) çoğu oyunu beğenmedim. Daha çok onun içinde gelen EA play oyunlarını oynadım diyebilirim. Konsol sürümünde ne vardır bilmiyorum. Gamepad ile oynanmak üzere tasarlanmış bir shooter oyunu bana kabus gibi gelir.

Şahsen PC kullanma taraftarıyım. Oyun dışındaki kullanımım da yoğun. Benim için sorun değil ama konsolda mod veya Türkçe yama yükleme imkanı olmaması başkaları için PC tercih etme sebebi. Karar size ait.

Kesinlikle modart PC-MA4 al 1 gün önce çıktı fiyatına göre özellikleri gayet iyi.

Aynı zamanda büyük bir oyun fiyat farkı sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…