Konsol önerisi

Upscale yok'tan sonrasını okumadım. FF 7 Rebirth'e bakarsak PS5'te olmayabilir ama. Upscale'a rağmen epey bir bulanık çünkü. Arkadaşlar ya biraz meraklı olun ve araştırın. Ya da bilmediğiniz şeyler hakkında kesinlik belirtmeyin. Konsollar sandığınız kadar güçlü cihazlar değiller. Mucizeler yaratmıyorlar yani. 60 verecek diye birçok şeyden fedakarlık yapıyorlar. Bu bilinçle kullanın cihazları.

Türkiye ‘de bomboş bir konsol yüceltme hastalığı var. Konsol ve konsol ürünleri %100 vergi var diye pahalı olduğu için çok premium sanılıyor.

4k çözünürlükte tabii upscale eder hocam. Rx 6700 gücünde PS5. 4K 60 FPS almak gibi bir ihtimali yok. 4080 gibi kartlar zar zor alır o Fpsleri. Ama 1080p çözünürlükte bir sorun yok native yani özellikle kalitede oynanıyorsa. Zaten upscale etmesi teorik olarak saçma Rx 6700 1080p'yi kaldırabilecek bir kart.

Türkiye ‘de bomboş bir konsol yüceltme hastalığı var. Konsol ve konsol ürünleri %100 vergi var diye pahalı olduğu için çok premium sanılıyor.
Pahalı diye değil 20k paraya sana bir sistem satıyor. Gidip o paraya 4060 çöpünü alacağına o konsolu almak daha mantıklı en azından optimize edilmemiş oyunlarla uğraşmaz alan kişi. Sanki sadece Türkiye'de konsol seviyor insanlar. Ne bu öfke anlamadım zamanında PS4'ünüz falan mı bozuldu? Objektif bakmak zor değil artıları eksileri var aletin. Bu kadar bitti gitti.

Kanka sen 720p'den upscale edilmiş oyunlarını oynamaya devam et boşver önerme başkalarına, 4060 native 1080p rahaaat rahat oynatıyor en azından.

Öyle bir yazmışsın ki sanki 20 bin liraya daha iyi bir bilgisayar toplanamaz. 20 bin liraya çok daha iyi şeyler alınır en azından her ay 500 500 ödemem online oyun oynamak için. Oyun fiyatları inanılmaz pahalı çöp dualsense stick drift yapıyor yenisi 3.5. Upscale etmese bile alınmayacak cihazı baban üretmiş gibi savunuyorsun sırf aldın diye.

Aldım diye değil olanı konuşuyorum. Sizin aksinize altı boş haterlık/fanlık yapmam iyiyse iyi derim kötüyse kötü derim. Babamın şirketi değil. Dualsense Stick drift falan yapmıyor kanka kimden duyuyorsun bilmiyorum da kullanan biri olarak söylüyorum anormal birşey yok kolda. Dediğim gibi zaten 1080p için konuşuyorum upscale yok. Akla mantığa sığmıyor zaten cihazın kendi gücü 1080p'ye yeterken niye upscale etsin Allah için? 4k zaten oynayamazsın o cihazla söylüyorum en fazla 1440p. 20 bin liraya 4060'dan iyi kasa nerede var göster ben de alayım. 2.elden bahsetmiyorum 2.ele düşeceksek konsol da 13k ya gelirdi zaten. Ne yapayım yani kanıtlamak için anlamadım evime falan mı davet edeyim dostum elimdeki 1080p monitör ile PS5'ten aldığım görüntü arasında fark yok kalite modunda oynuyorum zaten. Sanki yalan borcumuz var adama Dualsense'te bir sorun yok çalışması gerektiği gibi çalışıyor. Oyun fiyatları kişiden kişiye değişir bazı oyunların fiyatı dümdüz saçmalık olsa da ucuza da oyunlar var kişiye bağlı.

Bekle bekle sen aynen yapmıyor drift. Rehber yazıyorum okursun senin için yazdım sırf.

Link attım oyun yapımcılarının 720p dediğine dair hala bomboşşş savunuyorsun.

Bekle bekle sen aynen yapmıyor drift. Rehber yazıyorum okursun senin için yazdım sırf.

Link attım oyun yapımcılarının 720p dediğine dair hala bomboşşş savunuyorsun.
Kanka yapmıyor diyorum kıt mısın okuduğunu mu anlamıyorsun. Kullanıyorum yok diyorum adam aynen yapmıyor diyor. Tamam en kötü konsol PS5 haydi git 4060 öner forumda millete laf anlatmayı bıraktım artık buyur duvara konuşabilirsin. 9 kere söyledim 4k çözünürlükte UPSCALE YAPABİLİR. 1080p için bunun geçerli olmadığını söyledim de Türkçe dersini asıp internet kafeye kaçan tayfadansın muhtemelen hala okuduğunu anlamıyorsun. Sen git bilgisayarını kullan sana karışan yok. Milyonlarca insan keriz bir sen akıllısın millet ondan Xbox PS falan kullanıyor.

-Yapmıyor.

Kaynak: Technopat Sosyal Grim Reaper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…