8 Kasım 2020 Mesaj: 29 Arkadaşlar, hangisini tercih etmeliyim? Konsol alırsam Xbox Series X alırım PC alırsam da RTX 2070 Super'li bir PC toplarım. Sence hangisini alayım? Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar, hangisini tercih etmeliyim? Konsol alırsam Xbox Series X alırım PC alırsam da RTX 2070 Super'li bir PC toplarım. Sence hangisini alayım?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.566 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Kasım 2020 #11 Bilgisayar. Konsolu ucuza alsan bile oyun parası bilgisayardan pahalı tutuyor artık.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 8 Kasım 2020 #12 Amacınız sadece oyun oynamak ise konsol alın. Eğer iyi kötü PC'niz var ise daha mantıklı olacaktır. Konsol alırsanız en azından sıkıntısız, problemsiz oyununuzu oynarsınız.
Amacınız sadece oyun oynamak ise konsol alın. Eğer iyi kötü PC'niz var ise daha mantıklı olacaktır. Konsol alırsanız en azından sıkıntısız, problemsiz oyununuzu oynarsınız.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.324 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 8 Kasım 2020 #13 Amacın sadece oyunsa konsol alman daha iyi olur. Konsollar cidden çok rahat ve o rahatlık daha eğlenceli kılıyor
Amacın sadece oyunsa konsol alman daha iyi olur. Konsollar cidden çok rahat ve o rahatlık daha eğlenceli kılıyor
KS KS B BeratCatal Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 115 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #14 Evet sadece oyun oynayacagım ara sıra da video izlerim.
4 41326 Kilopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 8 Kasım 2020 #15 BeratCatal dedi: Neden? Pek kalacak mış gibi durmuyor çünkü o paralarla muhtemelen oyun alırım. Genişletmek için tıkla... Tabi doğru oda var. Oyun ve Gamepass alabilirsiniz. Konsol daha uzun ömürlü, o yüzden kesinlikle Xbox.
BeratCatal dedi: Neden? Pek kalacak mış gibi durmuyor çünkü o paralarla muhtemelen oyun alırım. Genişletmek için tıkla... Tabi doğru oda var. Oyun ve Gamepass alabilirsiniz. Konsol daha uzun ömürlü, o yüzden kesinlikle Xbox.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #16 Bir çete savaşı başlattın fotoğrafını atacaktım ama sisteme format attım.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.717 Makaleler 6 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #17 @BeratCatal Bilgisayarın özgürlüğünü daha çok seviyorum. Bilgisayarda oyun oynamak daha keyifli geliyor ve oyun harici işleri yapabiliyorum.
@BeratCatal Bilgisayarın özgürlüğünü daha çok seviyorum. Bilgisayarda oyun oynamak daha keyifli geliyor ve oyun harici işleri yapabiliyorum.
KS KS B BeratCatal Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 115 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #18 Tamam teşekkürler bir de konu dışında olacak ama PS 5 mi alayım yoksa series X mi?
4 41326 Kilopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 8 Kasım 2020 #19 BeratCatal dedi: Tamam teşekkürler bir de konu dışında olacak ama PS 5 mi alayım yoksa series X mi? Genişletmek için tıkla... Yani orası size kalmış, iki tarafında kendine göre artıları var. Benim gönlüm Xbox'dan yana.
BeratCatal dedi: Tamam teşekkürler bir de konu dışında olacak ama PS 5 mi alayım yoksa series X mi? Genişletmek için tıkla... Yani orası size kalmış, iki tarafında kendine göre artıları var. Benim gönlüm Xbox'dan yana.
KS KS B BeratCatal Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 115 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #20 41326 dedi: Yani orası size kalmış, iki tarafında kendine göre artıları var. Benim gönlüm Xbox'dan yana. Genişletmek için tıkla... PlayStation'da Game Pass gibi bir şey çıkar mı ve yeni nesil Xbox'a özel oyun gelmi gelirse Game Pass'e gelir mi?
41326 dedi: Yani orası size kalmış, iki tarafında kendine göre artıları var. Benim gönlüm Xbox'dan yana. Genişletmek için tıkla... PlayStation'da Game Pass gibi bir şey çıkar mı ve yeni nesil Xbox'a özel oyun gelmi gelirse Game Pass'e gelir mi?