Konsol vs PC

ay1kan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk
Evet görüşlerinizi merak ettim. Sizce konsolmu daha iyi yoksa PC mi ve neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsoldaki rahatlığı PC'de bulamazsın. Oyuna girince 30-40dk ayarlarla uğraşmana da gerek yok. Bu oyunun optimizasyonu nasıldı derdinde yok.

Karşılaştırma yapılacak bir durum görmüyorum ben, çünkü çok genel bir şey. Konsollar oyun için üretilen cihazlar, bilgisayar ise oyun odaklı değil çok amaçlı kullanım için var. Yazılım, programlama, photoshop, grafik tasarım aklınıza gelebilecek daha bir çok şey. Hatta konsollarda üretilen oyunların bile varolma sebebi :) Oyun için hangisi diye sorulsaydı, PS5'in exc. oyunlarının cazibesi dışında yine PC derdim.

Rahatlık önemli ise konsol öneririm özellikle skolyozum olan ben konsola geçişten sonra çok rahatladım ve @403377 'a katılıyorum. Bunun dışında Steam dolara geçişini gerçekleştirdi şuan konsol mağazaları TL bazında satışlarını gerçekleştiriyor bu sebepten daha uygunlar. Ne istediğinize, ne beklediğinize bağlı bir konu başlığı bu. Kimisi aradığını PC'de bulamaz konsol alır, kimisi aradığını konsolda bulamaz PC alır. Bence şu an konsol tarafında Series S+PS5 çok mantıklı olur, PC'ye ihtiyaç duymadan neredeyse çoğu oyunu oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı