Konsol vs PC

Emir-EA

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyun oynamak için bir cihaz almak istiyorum. PC tarafında 5070 ile 7800X3D kombinasyonlu bir sistem toplayabiliyorum; ama “iyisi olsun” dediğimde ve taksit seçeneklerini de düşününce bütçe 90 bin TL’ye kadar çıkıyor. Bunun da yaklaşık 60 bin TL’si taksit ya da borç olacak. Öte yandan PS5 Pro ve bir monitör aldığımda çok daha ucuza geliyor ve aylık ödeme de daha düşük oluyor. Hâlihazırda iş için MacBook Pro kullanıyorum, ara sıra Mac üzerinden LOL oynuyorum. Bu yüzden hangisini almam gerektiğine karar veremedim.

Merhaba arkadaşlar, oyun oynamak için bir cihaz almak istiyorum. PC tarafında 5070 ile 7800x3D kombinasyonlu bir sistem toplayabiliyorum; ama “iyisi olsun” dediğimde ve taksit seçeneklerini de düşününce bütçe 90 bin TL'ye kadar çıkıyor. Bunun da yaklaşık 60 bin TL'si taksit ya da borç olacak. Öte yandan PS5 Pro ve bir monitör aldığımda çok daha ucuza geliyor ve aylık ödeme de daha düşük oluyor. Hâlihazırda iş için MacBook Pro kullanıyorum, ara sıra Mac üzerinden LoL oynuyorum. Bu yüzden hangisini almam gerektiğine karar veremedim.

Konsolda fıtık olmadan rahatça uzanıp oynayabiliyorsun. PC de ise rekabetçi oynuyorsan daha kolay oynayabiliyorsun. Terrcih meselesi benim param olsa hem konsol hem PC alırım.

Bu biraz senin oyun tarzınla alakalı bazı oyunlar konsolda zevk verir bazı oyunlar pc de.
Genel olarak cs valo fornite gibi oyunlar oynuyorsan yada sürekli arkadaşlarınla bir ekip olarak oynayabileceğin mmorp tarzında oyunlar seviyorsan pc almalısın.Fakat daha konsol tarzı oyunlar seviyorsan God of War Elden ring işte fifa ne biliyim micro kombosunun çok ön planda olmadığı oyunlar seviyorsan konsola yönelmelisin.Sonuçta oyun oynamak için bir cihaz alıcaksın önce hangi tarz oyunları daha cok sevdıgını dusunmelisin.

Bu arada Call of duty warzone oynamayı çok seviyorum hali hazırda eski bilgisayarımda oynuyordum.

Bu arada Call of duty warzone oynamayı çok seviyorum hali hazırda eski bilgisayarımda oynuyordum.
PS Plus yıllık aboneliği alırsam bir çok oyuna erişebiliyorum ve cross platform oynayabileceğim oyunlarda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı