Konsol vs RX 6600 PC

onurcan28

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde Ryzen 5 5600 ve RX 6600 bileşenleri bulunan bir PC var, bir de Xbox Series S var. Çocukluğumdan beri konsol ve PC ile büyüdüm ve aralarında bir seçim yapmak istiyorum. Herkes bilir ki konsol konfor ve rahatlık ile bilinirken, PC ise güç ve performans. Sizce oyun oynamak için konsol mu daha iyi, PC mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, elimde Ryzen 5 5600 ve RX 6600 bileşenleri bulunan bir PC var, bir de Xbox Series S var. Çocukluğumdan beri konsol ve PC ile büyüdüm ve aralarında bir seçim yapmak istiyorum. Herkes bilir ki konsol konfor ve rahatlık ile bilinirken, PC ise güç ve performans. Sizce oyun oynamak için konsol mu daha iyi, PC mi?
Başta belirtiyim, PC'niz çok daha güçlü o konsoldan. İkinci olarak ise: PC'nin oyuna erişimi, alternatifleri, isteğe bağlı klavye/mouse veya Gamepad imkanı ve oyun dışı aktiviteler için en iyi cihaz.
PS5 ile karşılaştırsak, PS5 seçmek içinde bahane olur ama Series S ile kapıştırmak mümkün değil. Series S genel olarak zayıf bir ürün zaten. Birde aynı kütüphaneye sahip olması PC ile bir handikap.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı