Kontorland Gamepad iyi mi?

Evrivariverken14

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM
111 GB SSD
INTEL HD GRAPHICS 4600/NVIDIA GT 740M
INTEL CORE I5 4210M
Meslek
Öğrenci

Sizce sıkıntı çıkarır mı bu? PES oynayacağım sadece. Yani aslında demek istediğim sağlam mıdır? Uzun süre kullanabilir miyim? Başka şeyler de önerebilirsiniz ama bütçem bu civarda.

Sizce sıkıntı çıkarır mı bu? Pes oynayacağım sadece. Yani aslında demek istediğim sağlam mıdır? Uzun süre kullanabilir miyim? Başka şeyler de önerebilirsiniz ama bütçem bu civarda.

Bu gamepad PlayStation cafe gamepadi olarak anılır ne kadar yere atılsada bosulmaz PS cafelerde en az 5sene götürür PS cafede ancak ev ortamını bilmem.

Bu gamepad PlayStation cafe gamepadi olarak anılır ne kadar yere atılsada bosulmaz PS cafelerde en az 5sene götürür PS cafede ancak ev ortamını bilmem.
Dediğiniz gibi oralarda iyi iş görüyorsa eğer evde hayli hayli götürür beni.

Sizce sıkıntı çıkarır mı bu? PES oynayacağım sadece. Yani aslında demek istediğim sağlam mıdır? Uzun süre kullanabilir miyim? Başka şeyler de önerebilirsiniz ama bütçem bu civarda.
Yani üstteki arkadaşın dediği gibidir belki fakat bu tarz markalar genelde cacık oluyor. Sonuçta ne kadar sağlam olsa da tuşlarının ve analoğunun, genel anlamda malzeme kalitesinin iyi olmasını beklememeniz yönündeyim. Bütçenizin alacağınız cihazla eşit olacağını var sayarak 2. elde biraz gezinmenizi tavsiye ediyorum. Yine de pek iyi şeyler bulamayabilirsiniz. Hunharca kullanmadığınız ve analog kalitesinin çok iyi olmasını beklemediğiniz sürece sizi götürebilir.

Yani üstteki arkadaşın dediği gibidir belki fakat bu tarz markalar genelde cacık oluyor. Sonuçta ne kadar sağlam olsa da tuşlarının ve analoğunun, genel anlamda malzeme kalitesinin iyi olmasını beklememeniz yönündeyim. Bütçenizin alacağınız cihazla eşit olacağını var sayarak 2. elde biraz gezinmenizi tavsiye ediyorum. Yine de pek iyi şeyler bulamayabilirsiniz. Hunharca kullanmadığınız ve analog kalitesinin çok iyi olmasını beklemediğiniz sürece sizi götürebilir.
Dediğim gibi sadece PES oynayacağım. Çok fazla bir kalite beklemiyorum o yüzden olur gibi duruyor. İkinci ele de sıcak bakmıyorum pek.

Zamanında 50 lira gibi bir fiyata almıştım yaklaşık 1 yada 2 yıl içerisinde sağ analog bozuldu ve çoğu oyun oynanılamaz hale geldi. Çok uzun ömürlü görmemek lazım.

Ya aslında birkaç yıl önce dayım getirmişti yine bu markanın kolunu. Onunla oynamıştım bayağı bir sorun da çıkmamıştı ama yine de fikir alayım diye yazdım buraya.

Ya aslında birkaç yıl önce dayım getirmişti yine bu markanın kolunu. Onunla oynamıştım bayağı bir sorun da çıkmamıştı ama yine de fikir alayım diye yazdım buraya.
kanka az ya da cok oynarsin ona bir sey diyemem ama isini sansa birakmamak adina uzerine koyup 700-800 bandinda kollara bakmani oneririm. kesin 5 yil dayanacak diye bir seyi yok bu kollarin maalesef. kumar gibi oluyor bunlari almak. kafaniz rahat olsun istiyorsaniz bence paranizi biriktirmeniz daha mantikli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı