Kontrolcüdeki fanların ayarı nasıl yapılır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230611_162004_Gallery.jpg
    Screenshot_20230611_162004_Gallery.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 27
Gördüğüm kadarıyla hem led hem de fan takılabilen kontrolculerden. Markasız da. Bunlar genelde çok dandik oluyorlar, Çin'den tanesi 1 TL'den ucuza geliyor düşün. Çalışmazsa çok da yapacak bir şey yok.

Gördüğüm kadarıyla hem LED hem de fan takılabilen kontrolculerden. Markasız da. Bunlar genelde çok dandik oluyorlar, Çin'den tanesi 1 TL'den ucuza geliyor düşün. Çalışmazsa çok da yapacak bir şey yok.

Evet arbg kontrolcusu Amazon Germany satın aldım. O zaman anladığım kadarıyla fan ayarları yapamayacağım sanırım.

Arkadaşım zaten bilseydim buraya konu açmazdım değil mi? Ne yapacağımı bilmediğim için sizlerden yardım istedim çok yardımcı oldun teşekkür ederim.
Arkadaşım kontrolcüye taktım BIOS’dan göremiyorum demişsin. Bu soruya o cevap verilir arkadaşım. Ne kontrolcüyü söylemişsin ne bilgi vermişsin arkadaşım. Alttan alttan laf sokmaya çalışma sevgili arkadaşım.

Arkadaşım kontrolcüye taktım BIOS'tan göremiyorum demişsin. Bu soruya o cevap verilir arkadaşım. Ne kontrolcüyü söylemişsin ne bilgi vermişsin arkadaşım. Alttan alttan laf sokmaya çalışma sevgili arkadaşım.

Ben kontrolcüyü göremiyorum demedim BIOS'tan fan ayarı yapamıyorum dedim. Fanların hepsi kontrolcüye bağlı nasıl yaparız dedim. Sizde dalga geçer gibi cevap vermeyin lütfen.

Gördüğüm kadarıyla hem LED hem de fan takılabilen kontrolculerden. Markasız da. Bunlar genelde çok dandik oluyorlar, Çin'den tanesi 1 TL'den ucuza geliyor düşün. Çalışmazsa çok da yapacak bir şey yok.

Peki şöyle bir şey yapsam arbg soketlerini kontrolcu da kalsa güç soketlerini anakarta bağlasam olur mu peki?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı