Konu açmak için limit var mı?

Kesinlikle katılıyorum.

@Jesus Wicked Konuya cevap veren veyahut kategoriye ilgi duyan kişileri etiketleyebilir akabinde konu cevapsız kalırsa öne çıkar özelliğini kullanabilir...
Öne çıkar özelliğinin konuyu yeni mesajlar kısmına değil de yeni konular kısmına düşürmesi lazım. Yoksa yine kimse görmüyor.

Katılmıyorum. Bahsettiğiniz her şey suistimale açık, bazen görüyorum adam 2 saat önce açtığı laptop önerisi konusunu tekrar açıyor ben de bu yüzden belki de gerçekten öneri ihtiyacı olan bir konuyu gözden kaçırmış oluyorum. Şu ekonomide 1 ay içerisinde alınmayacak sistemin önerisini istemek, kağıt üzerinde sistem toplamaktan öteye gitmez. 1 ayda zam gelmeyecekmiş gibi uzun vadeli öneri almak yanlış.

Yazım kuralları konusunda, zaten düzelt yazısına tıkladığınızda sizin yerinize soru işaretinden sonra kelimeyi ayırıyor, nokta koyuyor, büyük harfleri düzeltiyor. Düzelt tuşuna basmanıza rağmen düzelmeyen yazım yanlışları varsa bunu moderasyona bildirip düzelt komutuna katkıda bulunabilirsiniz. Birine inisiyatif gösterirsen diğerine haksızlık olacağı için yazım kurallarının hiçbir anlamı kalmaz.

Oyun tavsiyesi yorumunuza katılıyorum.

Laptop tavsiyesiyle ilgili en ufak bir yorum yapmadım bile. Sorun yazım kuralları da değil herkese eşit uygulanması. Şirin görüneyim diye ne komik hallere düşüyorsun yahu...

Öne çıkar özelliğinin konuyu yeni mesajlar kısmına değil de yeni konular kısmına düşürmesi lazım. Yoksa yine kimse görmüyor.
Konusu daha önce açıldı pek iplenmiyor.

@Jesus Wicked Konuya cevap veren veyahut kategoriye ilgi duyan kişileri etiketleyebilir akabinde konu cevapsız kalırsa öne çıkar özelliğini kullanabilir...
O özellik hiçbir işe yaramıyor. Bu özelliğin 2 hak olacak şekilde yeni konular kısmında öne çıkaracak şekilde güncellenmesi gerekiyor. Hesap anonimleştirme üzerine çalışıyor Technopat geliştiricisi ne de olsa bunlar önemsiz. Hoş bu özellik de 2 yıldır geliştiriliyor inşallah Xenforo ile gelir bari.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takip etmiyorsunuz, haberiniz yok galiba. Ekim ayında test edildi Kasım'da özellik açıldı. Hani sallıyorsun bari önüne gelene değil de altını doldurup salla, bir emin ol yazdıklarında...

Forumun en üstünde de yer alıyor bu konu...

Dokundu mu söylediklerim Emre bey? 30 tane uyarı gelmediğine şaşırdım dost acı söyler yani. Üyeleri falan düşündüğünüz yok. Hayatımı Technopat'da tüketemiyorum maalesef her 24 saatin 12'sinde banlı oluyorum. Bu ay yeni yürürlülüğe girmiş.

Ben laptop tavsiyesiyle alakalı yorum yaptınız demedim, bizzat yaşadığım olayı anlattım. Gözden kaçabilenler oluyordur illa, raporlamanıza rağmen yazım hatası duruyorsa şikayetinizi anlarım. Eleştiriyi eleştirince şirin gözükmek mi oluyormuş?

En komiği de en son yazdığıma verecek bir cevap olmadığı için açık kollamışsınız yazık. Burada kimse size düşman değil sizin de bana saldırmanıza gerek yok. İnsan gibi bir durumdan bahsediyoruz. Muhattap bile almıyorsunuz. Bu özelliğin kaç yılda bittiğini değiştirmiyor. DH'de konusu var 2020'de hesabını kapatmak isteyenlere bile anonimleştirme gelecek diyordunuz. Kaç kere AMP kalksın dendi Türkiye'nin en büyük forum sitelerinden birisi burası, üç beş tane öneriye de değer verilmeyecekse kapatılsın. Genel olarak burada kimse eleştiriye açık değil valla.

Yazdıklarınızı tabii ki değerlendireceğim. Yanlış gördüğüm kısmı belirttim. 2017'den beri 5 uyarı almışsınız, 24 saatin 12'sinde nasıl banlı uyarılı olabiliyorsunuz?

Yazdıklarınızı tabii ki değerlendireceğim. Yanlış gördüğüm kısmı belirttim. 2017'den beri 5 uyarı almışsınız, 24 saatin 12'sinde nasıl banlı uyarılı olabiliyorsunuz?

Yani inanın benim de umurumda değil, Recep Baltaş benim babam değil. Yine sevgili berker Güngör de benim babam değil. Bizler burada üyeyiz ve mutluyuz gelişmesi için de çabalıyoruz. Çok aktif kullanmıyordum uzun süredir. Demek ki ben burası gelişsin istiyorum ki bu geri bildirimi veriyorum. 5 tane uyarı alıyorum inanın hepsi saçma sapan sebeplerden cezaya karşı değilim. Bir hata yaptıysak bedelini de ödeyelim ama bu kurallar moderatörden, moderatöre esnetilirse hoş olmuyor. Bakıyorum adam 30 tane hatalı mesaj sıfır uyarı geziyor. O zaman da insan soğuyor yani.

Bu geri bildirimleri almak için büyük firmalar işe eleman alıyorlar biz bu bildirimi verdiğimiz için uyarı+fırça yiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…