Morgan.jones
Hectopat
- Makaleler
- 1
Sistem toplama konu sınırı 2'ye yükseltilmeli bence. İnsanların kazıklanmaması gerekiyor. Adam yeni sistem beğenmiştir, onu sormak için yeni konu açmak istemiştir. Açamaz, gider onu alır ama kazık yer vs vs. yaşanmaması için 2ye yükseltilmeli.
Öne çıkar özelliğinin konuyu yeni mesajlar kısmına değil de yeni konular kısmına düşürmesi lazım. Yoksa yine kimse görmüyor.@Jesus Wicked Konuya cevap veren veyahut kategoriye ilgi duyan kişileri etiketleyebilir akabinde konu cevapsız kalırsa öne çıkar özelliğini kullanabilir...
Allah razı olsun tam zam öncesi 2 konudan fazla oyun tavsiyesi konusu açamıyorduk. Geri bildirim verdim pek umursanmadı. Bunun için bir de ban aldım, sisteme neyse de yani zam öncesi bu kısıtlamayı uygulayıp, bir de yasaklama uygulamanız üzdü. Üstelik sistem tavsiyesi dışındaki konularda yer alan sınırlamadan kimsenin haberi olduğunu bile düşünmüyorum.
Eski konunuzu kullanabilirsiniz diyen arkadaş da çok komik yani, başlık farklı, yazılan mesajlar farklı. Hem moderasyona gereksiz yük, hem mağdur oldum.
Nokta yerine soru işaretine ban veren moderatörler forumdaki mesajların yarısından bir haber. Kimsenin imla kurallarına uyduğu yok. Bir kuralı uyguluyorsanız eşit uygulayın bari. Biri inisiyatif alıp, diğeri almıyorsa hak yenmiş oluyor.
Eski konular etkileşim almıyor, konu öne çıkarma hakkı yetersiz. 5 kez öne çıkarma hakkınız var öne çıkardığınız konu 10 saniye sonra F5 attığınızda kayboluyor. Sosyal büyüdü eskisi gibi küçük değil saniyede onlarca mesaj yağıyor. Dolayısıyla bu sistem işlemiyor bariz bir şekilde. Bu tarz basit önerileri yapıyorsunuz ama asla forum üyesi gözünden bakmıyorsunuz. Arkadaş soru işaretinden sonra gelecek cümlede boşluk olmalı diye ceza veriyor. Biraz mesajları taradığımda, forumda bunu yapan arkadaşlar görüyorum yani.
Şimdiyse oyun fiyatları zamlandı. Diliyorum oyun tavsiyeleri konusunda artık 2'den fazla konu açmaz hiçbir üye, sizde gayet memnun olursunuz...
Kalkıp üyeleriniz için bu tarz zor dönemlerde, moderatörler bile konu açıyor bununla ilgili bakın. Küçük bir periyot için esnetebilirdiniz. Şu kadar değeri yok üyelerin maalesef gözünüzde.
Laptop tavsiyesiyle ilgili en ufak bir yorum yapmadım bile. Sorun yazım kuralları da değil herkese eşit uygulanması. Şirin görüneyim diye ne komik hallere düşüyorsun yahu...Katılmıyorum. Bahsettiğiniz her şey suistimale açık, bazen görüyorum adam 2 saat önce açtığı laptop önerisi konusunu tekrar açıyor ben de bu yüzden belki de gerçekten öneri ihtiyacı olan bir konuyu gözden kaçırmış oluyorum. Şu ekonomide 1 ay içerisinde alınmayacak sistemin önerisini istemek, kağıt üzerinde sistem toplamaktan öteye gitmez. 1 ayda zam gelmeyecekmiş gibi uzun vadeli öneri almak yanlış.
Yazım kuralları konusunda, zaten düzelt yazısına tıkladığınızda sizin yerinize soru işaretinden sonra kelimeyi ayırıyor, nokta koyuyor, büyük harfleri düzeltiyor. Düzelt tuşuna basmanıza rağmen düzelmeyen yazım yanlışları varsa bunu moderasyona bildirip düzelt komutuna katkıda bulunabilirsiniz. Birine inisiyatif gösterirsen diğerine haksızlık olacağı için yazım kurallarının hiçbir anlamı kalmaz.
Oyun tavsiyesi yorumunuza katılıyorum.
Konusu daha önce açıldı pek iplenmiyor.Öne çıkar özelliğinin konuyu yeni mesajlar kısmına değil de yeni konular kısmına düşürmesi lazım. Yoksa yine kimse görmüyor.
O özellik hiçbir işe yaramıyor. Bu özelliğin 2 hak olacak şekilde yeni konular kısmında öne çıkaracak şekilde güncellenmesi gerekiyor. Hesap anonimleştirme üzerine çalışıyor Technopat geliştiricisi ne de olsa bunlar önemsiz. Hoş bu özellik de 2 yıldır geliştiriliyor inşallah Xenforo ile gelir bari.@Jesus Wicked Konuya cevap veren veyahut kategoriye ilgi duyan kişileri etiketleyebilir akabinde konu cevapsız kalırsa öne çıkar özelliğini kullanabilir...
Takip etmiyorsunuz, haberiniz yok galiba. Ekim ayında test edildi Kasım'da özellik açıldı. Hani sallıyorsun bari önüne gelene değil de altını doldurup salla, bir emin ol yazdıklarında...O özellik hiçbir işe yaramıyor. Bu özelliğin 2 hak olacak şekilde yeni konular kısmında öne çıkaracak şekilde güncellenmesi gerekiyor. Hesap anonimleştirme üzerine çalışıyor Technopat geliştiricisi ne de olsa bunlar önemsiz. Hoş bu özellik de 2 yıldır geliştiriliyor inşallah Xenforo ile gelir bari.
Dokundu mu söylediklerim Emre bey? 30 tane uyarı gelmediğine şaşırdım dost acı söyler yani. Üyeleri falan düşündüğünüz yok. Hayatımı Technopat'da tüketemiyorum maalesef her 24 saatin 12'sinde banlı oluyorum. Bu ay yeni yürürlülüğe girmiş.Takip etmiyorsunuz, haberiniz yok galiba. Ekim ayında test edildi Kasım'da özellik açıldı. Hani sallıyorsun bari önüne gelene değil de altını doldurup salla, bir emin ol yazdıklarında...
Technopat Sosyal Kasım 2023 Güncellemesi
Merhaba, XenForo'nun 2.3 sürümüne doğru yaklaşırken biz de Sosyal'i geliştirmeye devam ediyoruz. Hesap Kapatma Özelliği Hesap kapatma özelliğini bir süredir test ediyorduk ve gerekli ayarlamaları tamamlayınca aktifleştirdik. Hesabımı nasıl kapatabilirim? Derseniz, adım adım gidelim. 1. Ana...www.technopat.net
Forumun en üstünde de yer alıyor bu konu...
Hocam sende okuduğunu anlama sorunu var galiba. Laptop tavsiyesiyle ilgili en ufak bir yorum yapmadım bile. Sorun yazım kuralları da değil herkese eşit uygulanması. Şirin görüneyim diye ne komik hallere düşüyorsun yahu...
En komiği de en son yazdığıma verecek bir cevap olmadığı için açık kollamışsınız yazık. Burada kimse size düşman değil sizin de bana saldırmanıza gerek yok. İnsan gibi bir durumdan bahsediyoruz. Muhattap bile almıyorsunuz. Bu özelliğin kaç yılda bittiğini değiştirmiyor. DH'de konusu var 2020'de hesabını kapatmak isteyenlere bile anonimleştirme gelecek diyordunuz. Kaç kere AMP kalksın dendi Türkiye'nin en büyük forum sitelerinden birisi burası, üç beş tane öneriye de değer verilmeyecekse kapatılsın. Genel olarak burada kimse eleştiriye açık değil valla.Takip etmiyorsunuz, haberiniz yok galiba. Ekim ayında test edildi Kasım'da özellik açıldı. Hani sallıyorsun bari önüne gelene değil de altını doldurup salla, bir emin ol yazdıklarında...
Technopat Sosyal Kasım 2023 Güncellemesi
Merhaba, XenForo'nun 2.3 sürümüne doğru yaklaşırken biz de Sosyal'i geliştirmeye devam ediyoruz. Hesap Kapatma Özelliği Hesap kapatma özelliğini bir süredir test ediyorduk ve gerekli ayarlamaları tamamlayınca aktifleştirdik. Hesabımı nasıl kapatabilirim? Derseniz, adım adım gidelim. 1. Ana...www.technopat.net
Forumun en üstünde de yer alıyor bu konu...
Yazdıklarınızı tabii ki değerlendireceğim. Yanlış gördüğüm kısmı belirttim. 2017'den beri 5 uyarı almışsınız, 24 saatin 12'sinde nasıl banlı uyarılı olabiliyorsunuz?En komiği de en son yazdığıma verecek bir cevap olmadığı için açık kollamışsınız yazık. Burada kimse size düşman değil sizin de bana saldırmanıza gerek yok. İnsan gibi bir durumdan bahsediyoruz. Muhattap bile almıyorsunuz.
Yazdıklarınızı tabii ki değerlendireceğim. Yanlış gördüğüm kısmı belirttim. 2017'den beri 5 uyarı almışsınız, 24 saatin 12'sinde nasıl banlı uyarılı olabiliyorsunuz?