Konu Açtım Cevaplanmadı Ne Yapmalıyım? Ve Bazı Hatırlatmalar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi bu forumda, bu olaylar yüzünden kaç kişi ceza yiyor yav. Ben bile yedim. :)
 
Zaten cevaplar genelde aynı, Windows 8.1 yükle düzelir ile sürekli aynı cevaplar veriliyor.
Farklı bir sıkıntı ise verilen cevapların Burak Bey tarafından beğenilmemesi ki çok garibime gitti. Gerçekten site adında Güzel Türkçe'mizden eser olmayan bir site de içindeki makaleler olsun, videolar olsun yada forum mesajları olsun içindeki konuşma veya yazışmalarda en basitinden güvenlik duvarını kullanmak firewall kelimesini kullanan bir sitenin sanki bir edebiyat kulubü havasındaymışcasına insanları gün içindeki acelesi ile klavye kullanıp yazdıkları mesajlarda büyük-küçük harflere kadar Türkçe kuralları koyulması saçma gerçekten. Foruma üye olduğum gün ceza yemem sinir etti beni. Cezama karşılık özelden soru soramamam daha da sinir etti beni. Sorarım sizlere bu alttaki cümlede bozuk Türkçe nerde var söyler misiniz?

Tekrardan arayıp hard diskim bozuldu diyebilirsin,ben mesela internetten bulduğum serial ile telefonda Server 2003 etkinleştirdim;).Elinde orjinal CD olduğu sürece her daim etkinleştirme yapabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 Ay geçmiş en son ki mesajın üstünden. Ne diye hortlatıyorsunuz. Beğenmeyen yukarıda ki "Çıkış" butonuna basabilir Recep Abi'nin de söylediği üzere...
 
Recep Abi'ninde yazarken ''DE'' ayrı yazılmalı. Hem de beğenmeyen çıkış butonuna tıklar demek ayıp bir oluşumdur. Eleştiriye açık olmanız lazım. Ben sadece düşüncelerimi söyledim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazım hatalarından dolayı alıntı içeriği silinmiştir.

Hayır. Eğer o DE ekini çıkarttığınızda cümle anlamı bozulmaya uğruyor ise bitişik yazılır. 4. Sınıf Türkçe - Dil Bilgisi Kuralları :) Bu arada biz kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Madem beğenmiyorsa buranın kurallarını direk "Çıkış" butonu ile ayrılabilir aramızdan... Çünkü kimse onun eksikliğini hissetmez.
 
:) Benim takıldığım konu bu işte. İnsanlar bir şeyleri tam öğrenmeden savunucusu oluyorlar. Dilimize sahip çıkmanız iyi hoş ama yarım bilgi ile değil. Senin yazdığın ekin ayrı yazılması gerekiyor mesela. Çıkar bakayım DE ekini. Anlamı bozuluyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı