Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 14 Nisan 2020 #91 Recep Baltaş dedi: Genelde ürün inceleme, montaj, komiklik, şakalar... Genişletmek için tıkla... Bir ofis içi veya bir şaka videosu gelecek mi? Nasıl olur, çok merak ediyorum açıkçası.
Recep Baltaş dedi: Genelde ürün inceleme, montaj, komiklik, şakalar... Genişletmek için tıkla... Bir ofis içi veya bir şaka videosu gelecek mi? Nasıl olur, çok merak ediyorum açıkçası.
A Anonymous User Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 113 Çözümler 2 14 Nisan 2020 #92 Recep Baltaş dedi: Kullandım. Şu anda sadece WinRAR deneme sürümünü uzatıyorum Genişletmek için tıkla... 7zip yazılımını öneririm, hem ücretsiz hemde bence WinRAR yazılımından çok çok iyi.
Recep Baltaş dedi: Kullandım. Şu anda sadece WinRAR deneme sürümünü uzatıyorum Genişletmek için tıkla... 7zip yazılımını öneririm, hem ücretsiz hemde bence WinRAR yazılımından çok çok iyi.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #93 SideWinder dedi: Moderasyon olarak hepimizin altında i8 var. Hatta @Mikail Fidan'da 2 tane var. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın BMW i8 modelinden bahsetmiyor, Intel i8 işlemcisinden bahsediyor, bu işlemci yeni çıktı. Hepimizin kelimesindeki H harfini büyük yazmışsın, ben düzelttim alıntı yaptığım için, kendine bir yazım cezası verirsin artık.
SideWinder dedi: Moderasyon olarak hepimizin altında i8 var. Hatta @Mikail Fidan'da 2 tane var. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın BMW i8 modelinden bahsetmiyor, Intel i8 işlemcisinden bahsediyor, bu işlemci yeni çıktı. Hepimizin kelimesindeki H harfini büyük yazmışsın, ben düzelttim alıntı yaptığım için, kendine bir yazım cezası verirsin artık.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #94 SideWinder dedi: Moderasyon olarak hepimizin altında i8 var. Hatta @MF'da 2 tane var. Genişletmek için tıkla... Biraz abartı olmuş sanki. Gerçek sananlar olur şimdi. Bazılarımızda Z4 var. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
SideWinder dedi: Moderasyon olarak hepimizin altında i8 var. Hatta @MF'da 2 tane var. Genişletmek için tıkla... Biraz abartı olmuş sanki. Gerçek sananlar olur şimdi. Bazılarımızda Z4 var.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 14 Nisan 2020 #95 BERWAR dedi: Yanlış anlamayın BMW i8 modelinden bahsetmiyor, Intel i8 işlemcisinden bahsediyor, bu işlemci yeni çıktı. Hepimizin kelimesindeki H harfini büyük yazmışsın, ben düzelttim alıntı yaptığım için, kendine bir yazım cezası verirsin artık. Genişletmek için tıkla... Moderatörler ve yöneticiler cezalara bağışıklık kazanmış durumdalar
BERWAR dedi: Yanlış anlamayın BMW i8 modelinden bahsetmiyor, Intel i8 işlemcisinden bahsediyor, bu işlemci yeni çıktı. Hepimizin kelimesindeki H harfini büyük yazmışsın, ben düzelttim alıntı yaptığım için, kendine bir yazım cezası verirsin artık. Genişletmek için tıkla... Moderatörler ve yöneticiler cezalara bağışıklık kazanmış durumdalar
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #96 49967 dedi: Üniversitede okuduğunuz bölümü merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş, İmam Hatip mezunu.
49967 dedi: Üniversitede okuduğunuz bölümü merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş, İmam Hatip mezunu.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 14 Nisan 2020 #97 Bilgisayara ilginiz nasıl başladı?
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.276 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 14 Nisan 2020 #98 49967 dedi: Üniversitede okuduğunuz bölümü merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş lisede ve üniversitede hangi bölümleri okumuş? - Technopat Sosyal
49967 dedi: Üniversitede okuduğunuz bölümü merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş lisede ve üniversitede hangi bölümleri okumuş? - Technopat Sosyal
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 14 Nisan 2020 #99 Recep abi, Ali abimizin de normalde mesleği nedir? Ve lisede, üniversitede hangi bölümleri okumuş?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 14 Nisan 2020 #100 BERWAR dedi: Yanlış anlamayın BMW i8 modelinden bahsetmiyor, Intel i8 işlemcisinden bahsediyor, bu işlemci yeni çıktı. Genişletmek için tıkla... Daha hızlı ban atmayı sağlıyormuş iddialara göre. Ban çekirdeği teknolojisi... BERWAR dedi: Hepimizin kelimesindeki H harfini büyük yazmışsın, ben düzelttim alıntı yaptığım için, kendine bir yazım cezası verirsin artık. Genişletmek için tıkla... Hemen kendime ceza verip moderatör rezaleti diye konu açıyorum.
BERWAR dedi: Yanlış anlamayın BMW i8 modelinden bahsetmiyor, Intel i8 işlemcisinden bahsediyor, bu işlemci yeni çıktı. Genişletmek için tıkla... Daha hızlı ban atmayı sağlıyormuş iddialara göre. Ban çekirdeği teknolojisi... BERWAR dedi: Hepimizin kelimesindeki H harfini büyük yazmışsın, ben düzelttim alıntı yaptığım için, kendine bir yazım cezası verirsin artık. Genişletmek için tıkla... Hemen kendime ceza verip moderatör rezaleti diye konu açıyorum.