Bir ofis içi veya bir şaka videosu gelecek mi? Nasıl olur, çok merak ediyorum açıkçası.Genelde ürün inceleme, montaj, komiklik, şakalar...
Bir ofis içi veya bir şaka videosu gelecek mi? Nasıl olur, çok merak ediyorum açıkçası.Genelde ürün inceleme, montaj, komiklik, şakalar...
Kullandım. Şu anda sadece WinRAR deneme sürümünü uzatıyorum![]()
Yanlış anlamayın BMW i8 modelinden bahsetmiyor, Intel i8 işlemcisinden bahsediyor, bu işlemci yeni çıktı.Moderasyon olarak hepimizin altında i8 var. Hatta @Mikail Fidan'da 2 tane var.
Biraz abartı olmuş sanki. Gerçek sananlar olur şimdi. Bazılarımızda Z4 var.Moderasyon olarak hepimizin altında i8 var. Hatta @MF'da 2 tane var.
Moderatörler ve yöneticiler cezalara bağışıklık kazanmış durumdalarYanlış anlamayın BMW i8 modelinden bahsetmiyor, Intel i8 işlemcisinden bahsediyor, bu işlemci yeni çıktı.
Hepimizin kelimesindeki H harfini büyük yazmışsın, ben düzelttim alıntı yaptığım için, kendine bir yazım cezası verirsin artık.
Recep Baltaş, İmam Hatip mezunu.Üniversitede okuduğunuz bölümü merak ediyorum.
Üniversitede okuduğunuz bölümü merak ediyorum.
Yanlış anlamayın BMW i8 modelinden bahsetmiyor, Intel i8 işlemcisinden bahsediyor, bu işlemci yeni çıktı.
Hepimizin kelimesindeki H harfini büyük yazmışsın, ben düzelttim alıntı yaptığım için, kendine bir yazım cezası verirsin artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.