@Recep Baltaş Forum da bir kaç dini mesele konuları olmuştu. Konuda verdiğiniz cevaplar biraz kafamı kurcaladı. Az önce de İmam Hatip mevzusu geçince sormak istiyorum. Dini inancınız nedir?
XenForo'dan önce ne kullanıyordunuz bilmiyorum ama XenForo forumdaki ilk kullanıcı sizinki görünüyor.
Eklenti, ayar, kategori oluşturma, kullanıcı yetkilendirme vb işlemleri de siz mi yapıyorsunuz? XenForo'yu yükleyip forum/kategorileri oluşturan, kullanıma açan siz misiniz? "Kaç para bir admin hesabı" deyip ilk kullanıcıya mı çöktünüz
Yeni sunucuya geçiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Dışarıdan destek mi alıyorsunuz yoksa Technopat çalışanları mı ilgileniyor bu konuyla?
Geçmiş olsun sayın öğretmen meslektaşım. Çok ciddi bir hastalık değilse avantajınıza olmuş. Benim de kalp yetmezliğim var. Umarım benim ki kadar sıkıntılı değildir.
Gerçekliği abartılmış bu virüs sizi nasıl etkiledi? Ya da virüs hakkında fikirleriniz nedir? Ben bunun kapitalist sermayenin G20'nin bir komplosu olduğunu düşünmeye başladım iyice!