Konu Dışı bölümü kaldırılsın

Ben bu konuların gereksizliğini ve sıkıcılığını geçtim, bu konuyu neden gelip forumda konu olarak açarsın? Bunu anlamıyorum.

Bizim zamanımızda forum falan yoktu, ya arkadaşımıza sorardık ya da kendi kararımızı kendimiz alır uygular, ama doğru ama yanlış sonuçlarını görerek, yaşayarak öğrenirdik ki her kadın farklıdır. Hepsinin düşüncesi, beklentisi farklı. Sana gerçekten en iyi tavsiyeyi verirler, gider uygularsın ters teper.

Biraz kendi fikriniz, düşünceniz, ama doğru ama yanlış bir karar alma mekanizmanız olsun. Buraya gelip konu açınca alacağın cevaplarla hayatının güzel ilişkisine başlamayacaksın. Olacağı varsa zaten olur o iş. Forumlarda dallamıp budaklandırmaya gerek yok.

Ha ben başlıkta kız lafını gördüğüm anda geçiyorum, konuya girmiyorum bile ama yani gerçekten anlam veremiyorum, bir insan yaşı kaç olursa olsun neden gelip foruma konu açar. Hadi açtın, bir iki tanesine baktım zamanında, kendisiyle 2 saat, bilemedin yarım gün geçiren kızla ertesi gün sevgili olmayı bekleyen tipler var.

Olmaz demiyorum ama o işler öyle yarım günde olmaz.

Kaldırılsın diyerek kaldırılmaz ama bu tip konuların gereksizliğini de yadsıyamaz yönetim.
 
Bazı insanları anlamak çok zor gerçekten 🤔 eğer rahatsız oluyor isen o konulara girmek zorunda değilsin ilgilenme olur biter🙂 sen rahatsız oldun diye forumda çoğu kullanıcının kullandığı bir alanı kaldırmak saçmalık olur.
 
En küçük yazım yanlışında ceza veren yönetim bu tür saçma sapan konuları onaylamasın. Tutuluyor ki birileri o konuların açılmasına göz yumuyor.
 
En küçük yazım yanlışında ceza veren yönetim bu tür saçma sapan konuları onaylamasın. Tutuluyor ki birileri o konuların açılmasına göz yumuyor.

Yönetim öyle en küçük yazım yanlışı olduğu zaman ceza vermiyor. Siz çileden çıkardığınız için vermek zorunda kalıyor. Maşallah, 10 tane mesaj yazsan hepsi hatalı oluyor. Yönetim ne yapsın, hepsini tek tek düzenlesin mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı