Painkiller'a oradan bir Paris alır mısınız diye sorarken senin için sordum ben de. Bölgene salalım diye. Her şeyi bu kadar takıp ciddiye alma, boşu boşuna stres oluyorsun. Stres sağlığa zararlıdır.
Not: 31 yaşında hâlâ Pokemon'la ilgilendiğimi çaktırdım galiba.
Painkiller'a oradan bir Paris alır mısınız diye sorarken senin için sordum ben de. Bölgene salalım diye. Her şeyi bu kadar takıp ciddiye alma, boşu boşuna stres oluyorsun. Stres sağlığa zararlıdır.
3 gün beni sürgünü gönderdiler ve arkamdan bir sürü şey söylenmiş. Ben konu dışına yazılanlar konu dışında kalır gibisinden düşünüyordum ama artık işler değişti.
Sevmeyiz, gerek de yok sevmemize. Sevgi anlamlı bir şeydir, herkese karşı gösterilmez. Ama beni imalarıyla sinirlendirmeye devam ettiği sürece aynı şekilde karşılık vermeye devam edeceğim.
3 gün beni sürgünü gönderdiler ve arkamdan bir sürü şey söylenmiş. Ben konu dışına yazılanlar konu dışında kalır gibisinden düşünüyordum ama artık işler değişti.
Yok ya daha gelmemiş. Adını hatırlamıyorum da 3 harf + 1 rakamlı bir arkadaşımızın mesleği bence en havalısı. Oturduğun yerden komplo zırvaları üretiyorsun, çok eğlenceli ve çok havalı bence. Bir şeyi bilmek için öğrenmene gerek yok, salla sallayabildiğin kadar sonra biri çıkıp rezil edince de imzama bak diye kendini anlatan bir cümlenin alıntısını gösterirsin karşıdakini cahillikle suçlayarak. Hep boş işler müdürü olmak istedim, olamadım ama kendisi olmayı başarmış.
Not: Kendisi bende engellilerden biri, olması gerektiği gibi... Arada bir denk geliyorum alıntılardan, şimdi kendi çalsın kendi oynasın bunu görünce.