Arkadaşın okuma becerisi yok boşver. Her konuda beni vurguluyor. Garezi var.Bunlarla bir kere bile karşılaşmadım da, bu kadar saçmalık da olmaz.
Kardeşim. Ne vurguluyorsun her konuda?Eki Görüntüle 1509806
Ensest yapabilir=ensest yapmak kelime oyununa gerek yok.
Boş laf yapıp genç arkadaşları korkutuyosun ve gelme diye etiket bile atmadım zaten.
Konu dışı kategorisinde çok kaliteli konular olduğunu düşünüyorum, bazı konuları okumak hoşuma gidiyor. Resmen konu dışı kategorisinin içinde kaybolduğumu söyleyebilirim, sizler ne düşünüyorsunuz? Bazen konu cevaplayasım gelmediğinde konu dışı kategorisindeki konuları okuyorum, cevap veriyorum. Cevap vermesem bile genellikle okuyorum.
Yahu bir anlık vesveseyle yazılmış bir şey ama insan aniden görünce haykırıyor
Sen anlamıyor musun?@Greenville forumda basit bir mesajı kaynak olarak gösteriyorsun. Ne olduğu belirsiz adamların konuşmaları ile alakalı.
Evrim ağacı her mesajı görmüyor olabilir çünkü senin kadar komedisini görmedim mastürbasyon konusunda. Bu adam ne araştırması yapmış da inanalım söylediğine.Sen anlamıyor musun?
Yok arkadaş yok. Kafanızın dikine gitmeye devam edin. Gel şu arkadaşla bi' sohbet et. Yanlış bilgi diye işaretlenmemis neden?
Dışardan gelip, forumu hiç kulllanmayip; admin olmadığı için örnek olarak -bilgili a kişisinin- bu konuda bilgisiz olduğunu savunmaktir bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.