326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 9 Şubat 2021 #31 Bu arkadaştan fazla kullanan yoktur. 3 mesaja düşmüş. O 3 mesaj gene konu dışı mesajı gibi. Gereksiz ama kategori farklı olduğu için kurtarmış
Bu arkadaştan fazla kullanan yoktur. 3 mesaja düşmüş. O 3 mesaj gene konu dışı mesajı gibi. Gereksiz ama kategori farklı olduğu için kurtarmış
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 9 Şubat 2021 #32 acv dedi: Çoğu kişinin konu dışı bölümünde yazdığı mesajları boş olarak değerlendirmesini garip buluyorum. Genişletmek için tıkla... Garipsenecek bir şey yok daha düzgün denebilecek konular 100/1 olduğunu düşünürsek asıl şeyler hep boş. Yönetimin bana boş yapma fırsatı ve misyonumda ilerlediğim zaman aldığım yaraları iyileştirmesi iyi oldu.
acv dedi: Çoğu kişinin konu dışı bölümünde yazdığı mesajları boş olarak değerlendirmesini garip buluyorum. Genişletmek için tıkla... Garipsenecek bir şey yok daha düzgün denebilecek konular 100/1 olduğunu düşünürsek asıl şeyler hep boş. Yönetimin bana boş yapma fırsatı ve misyonumda ilerlediğim zaman aldığım yaraları iyileştirmesi iyi oldu.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 9 Şubat 2021 #33 HABAR dedi: Büyük bir kısmı boş, kategorize edebilme imkanımız olursa bunu söyleyebiliriz bence. Neden garipsiyorsunuz peki? Genişletmek için tıkla... Kategorize edilememiş olsalar da neticede bir konu etrafında konuşuluyor, insanlar kendi fikirlerini paylaşıyor. Birçoğunun, 'En iyi internet tarayıcısı' başlıklarına atılan rutin mesajlardan daha az dolu olduğunu düşünmüyorum. Sylveon dedi: düzgün denebilecek konular 100/1 olduğunu düşünürsek asıl şeyler hep boş. Genişletmek için tıkla... 2020 ve sonrasında açılan konular için haklılık payı var.
HABAR dedi: Büyük bir kısmı boş, kategorize edebilme imkanımız olursa bunu söyleyebiliriz bence. Neden garipsiyorsunuz peki? Genişletmek için tıkla... Kategorize edilememiş olsalar da neticede bir konu etrafında konuşuluyor, insanlar kendi fikirlerini paylaşıyor. Birçoğunun, 'En iyi internet tarayıcısı' başlıklarına atılan rutin mesajlardan daha az dolu olduğunu düşünmüyorum. Sylveon dedi: düzgün denebilecek konular 100/1 olduğunu düşünürsek asıl şeyler hep boş. Genişletmek için tıkla... 2020 ve sonrasında açılan konular için haklılık payı var.