Eksik konuları tekrar et.AYT mat. Mert hoca+345 ile aynı anda bitirdim 3-4 gündür kafama ne eserse diye çalışıyorum nasıl program yapmalıyım? Daha edebiyat fen geometri bitmedi her gün bunları çalışıyorum ama matematik ve fene zaman kalmıyor.
AYT mat. Mert hoca+345 ile aynı anda bitirdim 3-4 gündür kafama ne eserse diye çalışıyorum nasıl program yapmalıyım? Daha edebiyat fen geometri bitmedi her gün bunları çalışıyorum ama matematik ve fene zaman kalmıyor.
Bölümünüz ne hocam EA mı sayısal mı?
AYT mat. Mert hoca+345 ile aynı anda bitirdim 3-4 gündür kafama ne eserse diye çalışıyorum nasıl program yapmalıyım? Daha edebiyat fen geometri bitmedi her gün bunları çalışıyorum ama matematik ve fene zaman kalmıyor.
AYT matematikte bitirebildiğin kadar soru bankası bitir.
Kalan sürede zorlarsan 2 sb daha biter.
Deneme çöz soru bankasını yapamadığın yerler olursa biraz çözersin ama ne var ne yok branş denemesi çöz soru bankası bitirmek çok mantıklı değil. Basit kazanım soruları var sırayla gittiği için her konuyu içermeyen sorular var. Onu yapacağına denemelerden soru çöz karışık çözmüş olursun biraz zorlanırsın iyi olur.
Yani herkesin farklı fikri var yanlış diyemem ama bana saçma geliyor şu zamanda soru bankasına yardırmak. Denemede bakarsın örneğin trigoyu yapamadın 3 5 orijinal mavi test patlatırsın mesela öyle daha verimli olur gibi geliyor bana şahsen ben öyle çalışıyorum.2 kişi 2 ayrı fikir arkadaşlarıma da sordum branş denemesi çöz dediler ama benim hala bitmemiş Bilgi Sarmal'ım var
konudan bağımsız da hocam bende 45 gunluk program var trigodayım 345 ve mert hocadan gidiyorum ama anlamadım gibi soru çözemiyorum acaba devam mı etsem? Bi önerin varmı ?EA hedefım 10-15 ayt mat yeterli valla olsa süper olur.Eşit Ağırlık
Ben de ondan izliyorum zamanla oturuyor. Mert hoca iyidir devam et bence.konudan bağımsız da hocam bende 45 gunluk program var trigodayım 345 ve mert hocadan gidiyorum ama anlamadım gibi soru çözemiyorum acaba devam mı etsem? Bi önerin varmı ?EA hedefım 10-15 ayt mat yeterli valla olsa süper olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.