Konulara "Çözüm" Odaklılık Yerine Sosyal Rütbe Odaklı Bakmak

mk34_34

Kilopat
Katılım
25 Kasım 2016
Mesajlar
756
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul/Türkiye
Yaklaşık altı senedir bu mecrada yazmakta ve okumaktayım. Genel anlamda birçok çözümü oldu sorularımın. Ancak çözümü olan konularda dahi o kadar fazla boş yorum ve gevezelik yönlendirmeler var ki anlaşılan o ki sadece yorum yapıp sosyal rütbe kasma kafası mevcut. Birçok açılan konuda da fark ettim, rütbe kasma niyetli kişilerin konu açan kullanıcıların konu başlığına ''ne olursa olsun yazayım'' kafasıyla yazmakta olduğunu görüyorum. ''Bilmiyorum'' yazmak neden? Bu konuda umarım Technopat kişilerin gerçekten çözüm odaklı olup olmadığını filtreleyen bir düzenlemeye gider.
 
1656439963972.png


Başka ne yapılabilir? Bir düzenlemeye gider demen bence yetersiz kalmış. @ItsAllGoodman bence yorum yapmayı da kaldıralım :D
 
Yaklaşık altı senedir bu mecrada yazmakta ve okumaktayım. Genel anlamda birçok çözümü oldu sorularımın. Ancak çözümü olan konularda dahi o kadar fazla boş yorum ve gevezelik yönlendirmeler var ki anlaşılan o ki sadece yorum yapıp sosyal rütbe kasma kafası mevcut, hal almış durumda. Bu konuda umarım Technopat kişilerin gerçekten çözüm odaklı olup olmadığını filtreleyen bir düzenlemeye gider.

Rütbe puana göre hesaplanıyor diye biliyorum ama.
 
Beğenileri kaldırdık, mesaj sayısını da kaldıralım, rütbeleri de kaldıralım hatta nickleri de kaldıralım tam olsun. Kimin ne bildiği kurduğu cümleden anlaşılıyor zaten.
Beğenilerin kalkmasını mı istediğimi anladınız? Yazdığımdan sadece tartışma konusu açılması içerikli bir başlık mı ortaya çıktı? :)
 
Neredeyse 500.000 üyesi olan forumda 3-5 kişinin yaptığı olaylar niye hep gündem oluyor anlamış değilim. Bir sorunun varsa raporla, çözümlenmiyorsa da bu senin değil, forumun sahiplerinin kaybı olur.
 
Siz de sarkastik yorum yapmayı savunanlardansınız. O zaman yaşayacağınız herhangi bir teknik sorunda ''kafana göre'' yazıp size cevap verebilirim. Bu hoş mudur?
Teknik sorun konusunda "kafasına göre" yazan birini görürsen raporla. Emin ol ki gereken yapılacaktır gerçekten öyleyse. Bunun için filtreye vs. gerek yok. Moderatörler armut toplamıyor.
 
@mk34_34 yaptığın tek şey tartışma çıkarmaktan ibaret. Alıntılayarak tek tek sebebini belirteceğim:

o kadar fazla boş yorum ve gevezelik yönlendirmeler var ki
1656440280937.png

1656440292976.png


Mesela bunu neden yapmıyorsun? Bu arada bu arkadaşı sadece örnek gösterdim gidip rapor etme de.

O zaman yaşayacağınız herhangi bir teknik sorunda ''kafana göre'' yazıp size cevap verebilirim

Raporlar geçerim, kafama bile takmam. Sana kalmış :)
 

Geri
Yukarı