Konuşacak konu açamıyorum

Aga onun arkadaş ortamına biraz girip deneyebilirsin ama sıkıntılı durum çünkü arkadaş çevresinin pek yararını görmedim.

Ortama direkt girilmez. Sürekli ortamdan ortama giren biri olarak bu saçma kalıyor. Anca şöyle yapabilir kızın Instagram üzerinden takip ettiği spor veya sporcu üzerinden konuşarak eşlik edebilir. Kız da ortamına doğru gidiyorsa anca bir selam verip küçük bir samimiyet oluşturmaya çalışır ( kızın ortamıyla samimiyet oluşturmasına fikrimce gerek yok).
Mesela basketbol takip ediyorsa o gece olmuş maç hakkına konuşmaya çalış ya da onun favori sporcusu hakkında. Ya da ödevde küçük bir yardımcı olabilirsin.
Bir ara okuldan bir kız hoşuma gitmeye başlamıştı. Sohbetimiz yoktu ama Snap'ten ekledik birbirimizi. Almanca sınavı öncesi attığı Snap üzerinde bende ona Almanca anlatmaya başlamıştım. Anlatımlarımdan sonra biraz başka konulara girdik. Ondan sonra samimiyetimiz oluştu. Sınav nasıl geçti diye sormaya gitmiştim. İyi geçti vs. dedi. Ondan sonra bizim samimiyet oluşmaya başlamıştı. Günaydın diyorum bir şey anlatıyorum o da bir şey anlatıyor öyle öyle şu an yakın arkadaşım. Hoşlanma dönemim geçse de yakın arkadaşlarımdan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı