Konuşmayı unuttuk mu?

Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar, bugün size yeni fark ettiğim bir durumu size aktaracağım. Evde eskiden akşam oturup konuşurken artık evde birisinin bir sorunu yoksa evde kimse kimseyle konuşmuyor. Hatta yemek yerken bile herkes telefondan farklı bir şeye bakıyor. Belki sadece benim çevrem, ailem için bu geçerlidir. Artık eskiden olduğu kadar birbirimizle konuşmuyoruz, herkes telefona, tablete, televizyona bakıyor.

Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Belki bu artık normaldir ama bana biraz garip gelmeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim babamla hiç sohbetim olmamıştır. Eskiden nasılsa bugün de aynı.

Bir bayramdan bayrama bayramın mübarek olsun derim bir de herhangi bir sıkıntı varsa konuşurum. En son ne zaman konuştuğumu bile hatırlamıyorum.

Diğer aile fertlerine gelince eh işte biraz sohbetimiz var.

Aynı aile 80'lerde yaşamış olsaydı durumun değişeceğini hiç zannetmiyorum. Teknolojiden ziyade aile genleri ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.

Merhabalar, bugün size yeni fark ettiğim bir durumu size aktaracağım. Evde eskiden akşam oturup konuşurken artık evde birisinin bir sorunu yoksa evde kimse kimseyle konuşmuyor. Hatta yemek yerken bile herkes telefondan farklı bir şeye bakıyor. Belki sadece benim çevrem, ailem için bu geçerlidir. Artık eskiden olduğu kadar birbirimizle konuşmuyoruz, herkes telefona, tablete, televizyona bakıyor.

Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Belki bu artık normaldir ama bana biraz garip gelmeye başladı.

Maalesef doğru ama bana garip gelmiyor. Teknoloji çağındayız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı