Konuştuğum kız resmimi görünce engelledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki kızın alternatifi fazla ve seni beğenmemiş, yapacak bir şey yok. Ayrıca Snapchat kullanan kızdan da olmaz zaten. Engellemesi daha hayırlı olmuş.

Demek ki kızın alternatifi fazla ve seni beğenmemiş, yapacak bir şey yok. Ayrıca Snapchat kullanan kızdan da olmaz zaten. Engellemesi daha hayırlı olmuş.

Hocam kız zaten günde onlarca mesaj geliyor demişti. Ben anladım ki bu iş sosyal medyada olmaz çünkü kız 1.50 boylarında ve kiloluydu hafif. Yadırgadığımdan değil de ona bile DM yağıyorsa iş vahim. Kız 27 yaşındaydı bu arada. Yaşıtım.

Bi ara fake kız hesabı açmıştım profil resmim yokken bile bir sürü dm geliyordu aralarında devlet memurları bile vardı @SeanStrickland

@juken doğrudur abaza küçük de olsa bir kesim var. Ama bu kızları üstün görmen gerektiği anlamına gelmiyor sadece sayı gibi gözüküyor çoğu. Bunu üstünlük olarak görme kızlarla friendzone olabiliyorum diye hava atmak gibi bir şey.

@juken doğrudur abaza küçük de olsa bir kesim var. Ama bu kızları üstün görmen gerektiği anlamına gelmiyor sadece sayı gibi gözüküyor çoğu. Bunu üstünlük olarak görme kızlarla friendzone olabiliyorum diye hava atmak gibi bir şey.

Vallahi haklısın ben kıza hiç boyun kısa kilolusun vs demedim ki hayatımda hiç dış görünüşüne bakıp da birini yargılamadım. İnsanca konuştum hiçbir şey demeden engellemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medyayla olabilecek iş değil. Kızlara günde en az 100 DM geliyordur ve onlar da doğal olarak seçici davranıyor çünkü alternatifleri çok fazla. Onlar da ona göre davranıyor. İşte resimlere bakarak bu olur, şu olmaz şeklinde davranabiliyorlar. Yapacak bir şey yok maalesef.

Sosyal medyayla olabilecek iş değil. Kızlara günde en az 100 DM geliyordur ve onlar da doğal olarak seçici davranıyor çünkü alternatifleri çok fazla. Onlar da ona göre davranıyor. İşte resimlere bakarak bu olur, şu olmaz şeklinde davranabiliyorlar. Yapacak bir şey yok maalesef.

Hocam, benim kızlarla iletişime geçebileceğim başka alternatifim yok maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı