Benim amacım orada zekamı kullanarak hava vs atmak değil kısaca ben neden olduğunu bilmiyorum hiç çalışmasam'da çok yüksek not alabiliyorum o yüzden istediğim şeyi yapsamda yinede not düşmüyor.
Benim amacım orada zekamı kullanarak hava vs atmak değil kısaca ben neden olduğunu bilmiyorum hiç çalışmasam'da çok yüksek not alabiliyorum o yüzden istediğim şeyi yapsamda yinede not düşmüyor.
Ve öncellikle sizle konuşan her kız sizi sevmiyor. Lütfen bu hayal dünyasından çıkın. İleride kötü sonuçlar doğurabilir. Zaten sorduğun gibi Red cevabı alacağından %100 eminim.
1 sene sonra LGS'ye girceksin ve hala yazılı sınavlardan 90-95 alıyorum çalışmaya gerek yok kafasındasın öyle mi? Benim de 7 de yazılılarım sonucu senin ki gibiydi ama aynı zamanda *ayı* gibi çalışıyordum hem 8'in konularına başlamak hem de iyi bir temel olsun diye. Yazılı sınavlarına o kadar güvenme.
Seneye LGS'de kız sana anlatır. 7.sınıfta sevgili yapma, git liseye. Sakın beni örnek alma, ben 7.sınıftayken eve kız attım. LGS'ye çalış, iyi lise kazan. Bu sene önemli.