Konuştuğumuz kız her şeyini bana anlatıyor ne yapmalıyım?

O zaman sevgiliye açım diye bir konu niye var? Ve 12 yaşında sevgili olunur mu konusundaki yazınıza göre kızlara çok değer veriyorsunuz.
Bir insan saniyede bile fikir değişikliğine gidebilir ben hiç güzel bulmadım benlik birşey değilmiş onu anladım.

O Konu'da bahsettiğim kız bu konuştuğum kız değil zaten.
 
Porçay'da Feminizm'e destek vermiyor ve Feminizm'in Türkiye'de eşitlikten daha çok kadınların üstünlük istediğini düşündüğünü biliyordum yalanmı doğru mu bilemem benim gördüğüm kadarıyla öyle gibi.

Hocam sürekli kızlara iyi gözükmeye ve yaranmaya çalışıyorsunuz. Siz feminist değilseniz kelimeyi yazamayacağım o kelimesiniz.
 
Hocam yaşınız 12 ve siz bunları düşünüyorsunuz. Hocam ben de aynı yaştayım TikTok, küfür falan yok da abartmayın yani. Gidin top falan oynayın.
 
Genel olarak bende farkındayım benim yaşımdaki (13) erkekler sadece oyun vs oynuyor ama kızlar sürekli aşk meşk fal bakma aile sorunları tiktok danslar açık giyinme gibi şeylerle meşgul bende anlamadım.
Hocam benim de yaşım 15 altı ve tavsiyem hiç sevgili olaylarını takmayın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı