Konya'da VDSL internet önerisi

ashsekbasi

Centipat
Daha fazla  
İyi günler, Konya'da yaşıyorum ve Konya'da yaşayan arkadaşlardan internet tavsiyesi almak istiyorum. Şu anda Vodafone kullanıyorum son 1 ay kaldı bitmesine. Vodafone bağlattığıma pişman olduğum için lütfen Vodafone yazmayın. TurkNet, Atlantis, Türk Telekom, sitelerine baktığımda alt yapayım 71 Mbps desteklediğini gördüm. Evimde fiber yok, 2025'te geleceğini söylediler. Benim için önemli olan şey oyunlarda düşük ms almam.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, Konya'da yaşıyorum ve Konya'da yaşayan arkadaşlardan internet tavsiyesi almak istiyorum. Şu anda Vodafone kullanıyorum son 1 ay kaldı bitmesine. Vodafone bağlattığıma pişman olduğum için lütfen Vodafone yazmayın. TurkNet, Atlantis, Türk Telekom, sitelerine baktığımda alt yapayım 71 Mbps desteklediğini gördüm. Evimde fiber yok, 2025'te geleceğini söylediler. Benim için önemli olan şey oyunlarda düşük ms almam.

Hocam Konya Meram'da TurkNet VDSL kullanıyorum. Valorant'ta 17-18 ping, CS2'de ise 40-45 ping arası bir değer alıyorum.
Artı olarak TurkNet'in Konya'da pop noktası bulunuyor. Pop noktasına da 2 ms ile bağlanıyorum.
Bundan önce kullandığım firmalardan daha düşük bir değer almamıştım.

Hocam Konya Meram'da TurkNet VDSL kullanıyorum. Valorant'ta 17-18 ping, CS2'de ise 40-45 ping arası bir değer alıyorum.
Artı olarak TurkNet'in Konya'da pop noktası bulunuyor. Pop noktasına da 2 ms ile bağlanıyorum.
Bundan önce kullandığım firmalardan daha düşük bir değer almamıştım.
anladım peki gıbırnet hakkında bi bilginiz var mı ana şubesi konya'da olan bi firma

Anladım peki GIBIRNet hakkında bir bilginiz var mı ana şubesi Konya'da olan bir firma.

O firmayı da yaklaşık bir yıl kullandım hocam. Oyunlarda paket kaybı oluşuyordu.
Selçuklu bölgesindeyseniz tıkla gelsin uygulamasını indirip, Burger King'de king ping menü satışı varsa onu alın bence. Ben TurkNet'i ilk 6 ay %50 indirimli kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı