Kopya çekerken yakalandım

Arkadaşlar konu sanırım yeniden öne çıkmış. Bu ay bursum yatmıştı. Cezayı tam bilmiyorum. Hoca bir kağıda savunma yazdırdı ama ceza almayabilirsin dedi. Tarih hocası daha e-Okul'a notları girmedi.
Eğer disiplin cezası alırsan(ki bu siciline işler ve tüm eğitim hayatın boyunca kara leke olur) takdir-teşekkür gibi eğirim belgesi alamazsın onun haricinde alabiliyorsun diye biliyorum. Burs mevzusunda yine eğer öğrencilik siciline işletirlerse bırak bursu-krediyi(üniversite için de konuşuyorum) falan KYK yurdunda bile kalamama ihtimali doğuruyor bu sicil işleri. Yurt mevzusu daha ağır suçlar için de veriliyor olabilir emin değilim(kavga vs.) ama burs alamazsın.
Ceza alırsam mı belge alamıyorum. Disipline gittim diyelim ceza almadım takdir teşekkür alabiliyor muyum?
 
Son düzenleme:
Hocanın notları girmesini bekle, not yerine K yazmışsa muhtemelen idareden çağırılabilirsin.
Genelde bu tarz şeylerden pek ceza alan tanıdığım yok, tamamen okul idarecilerinin insiyatifine bağlı.
 
Hocanın notları girmesini bekle, not yerine K yazmışsa muhtemelen idareden çağırılabilirsin.
Genelde bu tarz şeylerden pek ceza alan tanıdığım yok, tamamen okul idarecilerinin insiyatifine bağlı.
Hocam zaten rehberliğe gittim. Yani beni çağırdılar. Ceza almaz isem takdir-teşekkür alabiliyor muyum?
 
Şu an güncel olarak yazıyorum. Hocamız kınama almamam için bana bir görev verdi. Huzur evine fotoğraf çekilip 15 gün içinde getirmem gerekiyormuş. Getirirsem kınama almayacakmışım.
 
Kağıdın alındığına göre K (Kopya) yazarlar ki o da sıfıra eşit. Tarih dersine ekstradan ağırlık vermen lazım sorumluluk sınavları ile uğraşmaman için. Kolay gelsin.
 
Bugün lisede tarih sınavında kopya çekiyordum. Her şey yolundaydı, mükemmel ötesiydi, tıkırındaydı. Sonra hoca geldi, kalk dedi. Kalkınca kopyam ortaya çıktı. Hoca kağıdı aldı. İlk defa kopya çektim ve onda da yakalandım. Takdir-teşekkür alır mıyım? Bursum kesilir mi? 9.sınıfım.

Aga bir şey oldu mu?
 

Geri
Yukarı