Üstte yazdım bana naptıklarını, kopya durumunda ne olur bilemem.Okuldan okula değişiyor doğru, ama 8'e giden çocuğa nasıl bir ceza verebilir tam olarak?
Üstte yazdım bana naptıklarını, kopya durumunda ne olur bilemem.Okuldan okula değişiyor doğru, ama 8'e giden çocuğa nasıl bir ceza verebilir tam olarak?
Bir daha yaparsam öküz olayım.Atatürk'ün tarihi ve hayatı dersinden elime kopya yazmıştım gözetmen hoca yakaladı dün hoca yokmuş okulda yarın gideceğim konuşacağım ne demeliyim bilmiyorum hoca biraz iyi bir hoca sınavlarımız düşük diye tekrarlamışlığı var 8'e gidiyorum şu an ortalama 85 ilk sınavdan 78 almıştım takdir teşekkür alamaz mıyım hocaya ne demeliyim?
Okuldan okula değişiyor doğru, ama 8'e giden çocuğa nasıl bir ceza verebilir tam olarak?
Yönetmelik var kınama cezası alabilir.
Okuldan okula değişiyor doğru, ama 8'e giden çocuğa nasıl bir ceza verebilir tam olarak?
Çekmeden önce düşünseydin, ne dememizi bekliyorsun ki?
Gözetmen hoca k yazdı galiba ama sınavın hocası iyi bir hoca aynı sınavdan 3 kişi ajan kopyadan yakalandı.
Gözetmen hoca k yazdı galiba ama sınavın hocası iyi bir hoca aynı sınavdan 3 kişi ajan kopyadan yakalandı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.