Kopya çekmek disiplin sebebi mi?

642612

Decapat
Kopyadan yakalandım. Son sınıfım kimya yazılısında kagıt parcası yüzüne kağıdım alındı ve hoca kırmızı kalemle cizik atmayacağım dedi ama kopyayı sınav kagıdının içine koydu katladı. Disiplin cezası yersem ailem aranır mı? Disiplin cezasını hangi hoca yazar? Sınav anındaki hoca mı yoksa sınavın sahibinin mi? Yazmadım dedi sınav anındaki hoca kimya hocamız cok sert adam. Ne yapmalıyım?

Kopyadan yakalandım. Son sınıfım kimya yazılısında kagıt parcası yüzüne kağıdım alındı ve hoca kırmızı kalemle cizik atmayacağım dedi ama kopyayı sınav kagıdının içine koydu katladı. Disiplin cezası yersem ailem aranır mı? Disiplin cezasını hangi hoca yazar? Sınav anındaki hoca mı yoksa sınavın sahibinin mi? Yazmadım dedi sınav anındaki hoca kimya hocamız cok sert adam. Ne yapmalıyım?
Yeni yönetmeliğe göre kopya çeken öğrencinin sınavı geçersiz sayılacak ve puanla değerlendirilmeyecek, ve e-Okul sisteminde “K” olarak belirtilecek. Ancak, dönem puanının hesaplanmasında aritmetik ortalama alınırken sınav sayısına dâhil edilecek.

Sınıfta kopya çeken çok arkadaşım oldu, genelde K yada G yazıyorlardı kağıdı elinden alıyorlardı. Hiç biri disiplin yemedi tutanak vs tutulmadı.

geçen gün bioloji sınavında baklava şeklinde kopya çekerken yakalandım hoca ile aram iyidi kopya kağıdını aldı arkadaşlarımıda başka yere oturttu. Bu noktada hocalarla iyi anlaşmak çok önemli ödevleri gptye yaptırıp birazda etkinliklerde görev alırsan gelecekte sorun yaşamazsın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı