Kopya çektim ve yakalandım

Bende dün yakalandım hoca görmemiş gibi yapacağım dedi öyle yapmasa garanti sınıfta kalıyordum (ortak sınav herkes kendi sınıfındaydı yandakinden geçirdim)

Kopya hazırlamak da bir suç, geçen arkadaşım yakalandı ve bende öğrenmiş oldum. Bal gibi yapabilirler.
Kopya olduğu ne malum? Aşırı disiplinli ayaklarına oynayan okullarda olur sadece bunlar.

Kopya olduğu ne malum? Aşırı disiplinli ayaklarına oynayan okullarda olur sadece bunlar.
Bizim okulda herşeyi masanın üstüne koyduruyorlar not vb, eğer koymazsan kopya sayılıyor. Fen lisesi disiplinlidir zaten.

Arkadaşlarım hocam çalışmak için hazırlamıştım cebimde kalmış dersin dediler.
Öğretmenin insafına bağlı, eğer seni seviyorsa ediyorsa puanını kırarak geçirebilir. Sert birisi ise K yazar geçer.

Merhaba. İyi günler. Ben 10. sınıf öğrencisiyim. Bugün felsefe ve din sınavı vardı. Felsefe de kopya çekmedim. Din sınavında elime ve kağıda kopya yazdım. Elimdekini görmedi hoca. Kağıdı ceketin cebine koymuştum. Sınıftan çıkarken cebinde ne var dedi. Elini cebime atıp kağıdı aldı. Ben de felsefe notları hocam dedim. Sonra sınıftan çıktım. Sınavdan sonra benimle aynı sınıfta sınava girenlere arkadaşım senin gittikten sonra senin kağıdına baktı bayağı dedi. Bu arada din sınavı 7. saatti. Sizce başıma bir şey gelir mi? Ben çağıracak olsa 8. saat çağırır diye düşündüm fakat yarın da çağırabilir. Şimdiden teşekkürler. İyi günler.
Aga sınav esnasında görmediyse sorun yok. Kopya için kağıdına sınav olurken kağıdına K yazardı. Sıkıntıya gerek yok. En fazla puan kırar, o da belki

Bizim okulda herşeyi masanın üstüne koyduruyorlar not vb, eğer koymazsan kopya sayılıyor. Fen lisesi disiplinlidir zaten.

Öğretmenin insafına bağlı, eğer seni seviyorsa ediyorsa puanını kırarak geçirebilir. Sert birisi ise K yazar geçer.
Hocam müdür yardımcısı gördü. Ama din hocası çok kral bi adam. Yani öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.

Kağıdının üzerine kırmızı kalem ile K harfi çizmediyse sorun olmaz. Belki azarlar ders öğretmenine falan söyler o kadar. Yakalanmamayı böyle böyle öğrenirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı