Kopyadan yakalandım

406501

Hectopat
Bugün Almanca sınavından yakalandım kopyadan akıllı saat tarafından saatime el koyuldu ama kopya ya teşebbüs yani açtım direkt yakalandım sınavından başındaydı ilk 5 dakika da sınıf hocası bir şey olmaz diyor sicile işlerse MSÜ de sıkıntı çıkar mı şimdiden sağ olun.

Sicile işlemez, işlenmekle tehdit edilip yıl sonu veya mezuniyet yılı siliyorlar. Lise çağındasınız ve ergen insanlarsınız. Yönetim kadrosu bunun farkında, bu dönemde yaptığınız çoğu hata göz ardı ediliyor zaten. Sıkma canını dostum.

Bugün Almanca sınavından yakalandım kopyadan akıllı saat tarafından saatime el koyuldu ama kopya ya teşebbüs yani açtım direkt yakalandım sınavından başındaydı ilk 5 dakika da sınıf hocası bir şey olmaz diyor sicile işlerse MSÜ de sıkıntı çıkar mı şimdiden sağ olun.
Bir şey olmaz. Bi' daha olmasın der, salarlar. Siciline de işlenmez.

Sicile işlenmez genelde. Bu konu hakkında çağrıldığınızda hatanızı kabul edin yeter. Bir daha böyle bir işe kalkışırsanız dikkatli olun, kopya çekmek bir sanattır. 😀

Yeteri kadar kopya her zaman hayat kurtarır hocam. Fazlası riskli 🤣.Gerçi ben Fransızca sınavında falan kopyayla 100 alıyordum da orası ayrı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı