Kopyaladığım dosyalar kayboldu

Mertercndirli

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, az önce arkadaşımın bilgisayarı aracılığı ile sabit diskime Grand Theft Auto 5 kopyaladım kontrol ettik D: Kısmında duruyordu eve geldim sabit diski takıp çalıştırdım fakat dosya yok, bundan kısa bir süre önce de GTA 4 almıştım eve geldiğimde sadece setup vardı. Bu neden kaynaklı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu biraz açarmısın:
1.GTA5'in kurulu olduğu klasörümü yoksa setup dosyasını kendi sabit diskine kopyaladın?
2.Kopyaladıktan sonra cihazı Windows'ta 'Cihazı çıkar' dedikten sonramı çıkardın?
1.Çünkü oyunlarda bazı dosyalar vardır kopyalanamaz (yada ben öyle biliyorum).
2.Cihazı aniden çıkarırsan arka planda bazı işlemler kırılır ve dosyanız kaybolur.
Diskiniz bozukta olabilir başka dosya taşıymayı deneyin çalışıyorsa dosyalarda sorun var.

Konuyu biraz açar mısın:
1.GTA 5'in kurulu olduğu klasörümü yoksa setup dosyasını kendi sabit diskine kopyaladın?
2.Kopyaladıktan sonra cihazı Windows'ta 'Cihazı çıkar' dedikten sonramı çıkardın?
1.Çünkü oyunlarda bazı dosyalar vardır kopyalanamaz (ya da ben öyle biliyorum).
2.Cihazı aniden çıkarırsan arka planda bazı işlemler kırılır ve dosyanız kaybolur.
Diskiniz bozukta olabilir başka dosya taşıymayı deneyin çalışıyorsa dosyalarda sorun var.

Recovery ile dosyaların 77 GB gibi bir boyutunu geri getirdim geriye kalan 19 dosyayı getiremiyor hata veriyor ben de dosyaları masaüstüne çıkarmayı denedim ordan GTA 5'in içine atmayı deniyorum yeterli yer yok diyor halbuki daha 90 GB alanım var ve kalan dosyalar sadece 6 GB?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı