Kore'den gelen PS5 kullanılır mı?

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
Kore'den gelmiş hiç açılmamış PS5 1 TB 2 kollu satmak istiyormuş. Adam bana 24K dedi ama mantıklı mı sizce? Garanti olayı yok arada kaldım ne yapayım diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avrupa'da tanıdığın varsa 450 euro ya aldırabilirsin tek kollusu çift kol 500 euro iade tax free alırsa daha da uyguna gelir fakat Kore'den gelende Türkiye'de garantisi geçerli olmuyor Japonya Kore Hong Kong gibi yerlerdeki geçerli olmuyor ayrıca yanlış hatırlamıyorsam onların elektrik watt olarak da farklı yani araya çevirici alman lazım.

Avrupa'da tanıdığın varsa 450 euro ya aldırabilirsin tek kollusu çift kol 500 euro iade tax free alırsa daha da uyguna gelir fakat Kore'den gelende Türkiye'de garantisi geçerli olmuyor Japonya Kore Hong Kong gibi yerlerdeki geçerli olmuyor ayrıca yanlış hatırlamıyorsam onların elektrik watt olarak da farklı yani araya çevirici alman lazım.

Hiç bilmiyorum hocam 24 bin fazla mı peki.

Hiç bilmiyorum hocam 24 bin fazla mı peki.

Aslında değil ama TR de garanti olayını tam bir araştırman lazım %80 yok diye biliyorum o tarafların cihazlarında TR de garanti geçmiyor ama Avrupa cihazlarında 1 sene global garanti var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı