Benim için, yüksek önem arz eden kişisel verilerin siyah şapkalı korsanlar tarafından ele geçirilmesi hack'tir.Soru anlamsız değil ki hocam? Cevap istiyorum sadece. Hack kavramını açıklayın. Bam seni hackledim diyerek sana kimse ulaşamaz.
Benim için yüksek önem arz eden kişisel verilerin siyah şapkalı korsanlar tarafından ele geçirilmesi hack'tir.
Beni konuyla alakası olmayan bir tartışmaya sürüklemeniz hoşuma gitmedi. Burada koyun, keçi saymiyoruz.Hack kişisel bir kavram değil maalesef. İkincil olarak koyun değilseniz ve tanımadığınız birisinin size attığı linklere tıklamazsanız bir şey olmaz.
Beni konuyla alakası olmayan bir tartışmaya sürüklemeniz hoşuma gitmedi. Burada koyun, keçi saymiyoruz.
Sevgiler.
Bu bir çözüm değil bence.Teknolojik aletlerden uzak dur. Önemli işler için kullan.
Hocalarım merhaba. Konularıma bakarsanız konularımın yarısı "şundan hacklenilir miyim, bundan hacklenir miyim" gibi konularla dolu. Artık hayat kalitemi bile olumsuz etkilemeye başladı. Psikoloğa dahil görünsem de halla çözemedim. Şu "hacklenmek, virüs" korkusunu nasıl yenebilirim?
Psikoloji falan bozuyorsa uzak durulmalidir. Yada korkunun üzerine gitmektir.Bu bir çözüm değil bence.
Konu sahibinin telaşlanmasına sebebiyet verdiysem kendisinden özür dilerim.Konu sahibini boş yere telaşlandırıyorsunuz. Konu sahibi internete bakarak kendine teşhis koyacak kadar paranoyak olmuş yazdığınız mesaj hoş değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.