Korona aşısı ve kalp ağrısı

memol1221

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, henüz 23 yaşındayım. Pandemi zamanında askerlik görevini yerine getirirken 2 doz BioNTech aşısı oldum. Son zamanlarda gece vakitleri 3-4 saniyeliğine kalbim sıkışıyor. Nefessiz kalıyorum ve ardından kalbim bir kere sertçe gümlüyor ve çok canımı yakıyor. Devamında 15-20 dakika hafif ağrılar ile süreci geçiriyorum. Hastaneye gittim kaç kere kan aldılar EKG'ye soktular ama bir sonuç yok diyorlar. Kalbin temiz diyorlar. Sizce bu ağrıların sebebi aşılar olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bir kere sertçe gümleme olayı bende de var, sanki bir kereliğine kalbim çok hızlı atıyormuş sonra tekrar hemen yavaşlıyormuş gibi. Ağrı yok bende pek gerçi, sadece anlık çarpıntı. Holter, EKG, EKO, efor testi ne varsa girdim bir şey çıkmıyor. Aşıdan önce var mıydı hatırlamıyorum, sanırım yoktu. Aşı çok deneysel bir evredeyken insanlara uygulandı-uygulanmak zorunda kalındı. Aşıdan mıdır bilmem ama eğer aşı olmasaydık korona belki hayatımıza mal olacaktı, çok fazla genç insan öldü. O yüzden bence yapacak pek de bir şey yok.

İyi bir kardiyoloğa görünün hatta birkaç doktor görsün derim, bir şey yok derse de yoktur muhtemelen hocam. Geçmiş olsun.

Bu konuda yapılan deneyler ve araştırmalar oldu. Kanaat olarak ise mRNA aşılarının bu semptomlar ile alakası olmadığı gözlendi. Yaşadığınız ağrıların aynısını çocukluğumdan beri sık sık çekiyorum. Doktor değilim ama basit bir kalp aritmisi ya da ani kan basıncı artışı olabilir. Egzersiz ve diyet ile belki de önlenebilir.

Korona aşıları için "şehir efsanesi" bağlamında akla hayale gelemeyecek çok olumsuz senaryolar o zamanlarda söylenmişti, bunu yazıp çizenler de genelde aşı karşıtlarıydı. O zamanlarda bizim sadece 2 seçeneğimiz vardı ; ya bu aşıları yaptırmak ya da ölmekti. Ben de 2 adet Çin ve 3 adet de Alman aşısı olup 5 adet yaptırmıştım. Aşıyla dolaylı ve direk ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Gece geç saatlerde kalp ritmi çok fazla değişiyor, özellikle uyku esnasında. Yenilen besinler, günlük yorgunluklar, psikolojik etkiler, kalbi koruyamayacak kadar çok ince giysilerle yatma, vb. pek çok nedenle bu ritim bozuklukları oluşabilir. Muayene sonuçlarından herhangi bir olumsuzluğun çıkmaması nedeniyle asıl sebebi için; daha çok psikolojik nedenler (en başta), anatomik olan gündelik yorgunluklar, gece uyurken kalbi yeterince koruyacak elbise veya iç giysilerin seçilememesi, vb. bazı olumsuz nedenler üzerinde bence ağırlıklı olarak durun. Kolay gelsin.

Olabilir hocam birçok kimse kalp krizinden ölüyor şimdi.

Korona aşıları için "şehir efsanesi" bağlamında akla hayale gelemeyecek çok olumsuz senaryolar o zamanlarda söylenmişti, bunu yazıp çizenler de genelde aşı karşıtlarıydı. O zamanlarda bizim sadece 2 seçeneğimiz vardı ; ya bu aşıları yaptırmak ya da ölmekti. Ben de 2 adet Çin ve 3 adet de Alman aşısı olup 5 adet yaptırmıştım. Aşıyla dolaylı ve direk ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Gece geç saatlerde kalp ritmi çok fazla değişiyor, özellikle uyku esnasında. Yenilen besinler, günlük yorgunluklar, psikolojik etkiler, kalbi koruyamayacak kadar çok ince giysilerle yatma, vb. pek çok nedenle bu ritim bozuklukları oluşabilir. Muayene sonuçlarından herhangi bir olumsuzluğun çıkmaması nedeniyle asıl sebebi için; daha çok psikolojik nedenler (en başta), anatomik olan gündelik yorgunluklar, gece uyurken kalbi yeterince koruyacak elbise veya iç giysilerin seçilememesi, vb. bazı olumsuz nedenler üzerinde bence ağırlıklı olarak durun. Kolay gelsin.
Ben yaptırmadım öldüm mü? Bir kere bile covid olmadım. Bu boş kafalara inanma bence hocam bilimtapar bunlar @memol1221

D
Herkese merhaba, henüz 23 yaşındayım. Pandemi zamanında askerlik görevini yerine getirirken 2 doz BioNTech aşısı oldum. Son zamanlarda gece vakitleri 3-4 saniyeliğine kalbim sıkışıyor. Nefessiz kalıyorum ve ardından kalbim bir kere sertçe gümlüyor ve çok canımı yakıyor. Devamında 15-20 dakika hafif ağrılar ile süreci geçiriyorum. Hastaneye gittim kaç kere kan aldılar EKG'ye soktular ama bir sonuç yok diyorlar. Kalbin temiz diyorlar. Sizce bu ağrıların sebebi aşılar olabilir mi?
Canan karatay ve başka doktorlarda covid aşısının kalbe pıhtı attırdığını ve kriz yaptığını söylüyor. Bu sadece bir tane örnek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O bir kere sertçe gümleme olayı bende de var, sanki bir kereliğine kalbim çok hızlı atıyormuş sonra tekrar hemen yavaşlıyormuş gibi. Ağrı yok bende pek gerçi, sadece anlık çarpıntı. Holter, EKG, EKO, efor testi ne varsa girdim bir şey çıkmıyor. Aşıdan önce var mıydı hatırlamıyorum, sanırım yoktu. Aşı çok deneysel bir evredeyken insanlara uygulandı-uygulanmak zorunda kalındı. Aşıdan mıdır bilmem ama eğer aşı olmasaydık korona belki hayatımıza mal olacaktı, çok fazla genç insan öldü. O yüzden bence yapacak pek de bir şey yok.

İyi bir kardiyoloğa görünün hatta birkaç doktor görsün derim, bir şey yok derse de yoktur muhtemelen hocam. Geçmiş olsun.
Kobay yaptılar milleti. Maalesef zorunda bırakıldı iş başkası, şununla bununla birşekilde kobay yapıldı bu millet.

Basit bir hapa bile 6 yılda onay veriliyor. Bu aşıyı "çıkar çıkmaz" uyguladılar. Zaten o aşıyı vurmak için o virüsü çıkarttılar.

Öyle mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem bu kadar biliyordu bu hekimler tutup verseydiler genomunu virüsün bizde ona göre hazırlasaydık aşıyı, ben geçirmedim diye bir mevzu yok defalarca mutasyon geçirdi bu virüs dünyadan izole bir yaşamınız yoksa bu virüsün herhangi bir variantına yaralanmamış olma olasılığınız çok düşük. Bazı konuları biraz hafife alıyormuşsunuz diye düşünüyorum.

Viroloji ana bilim dalı beşeri tıbba bağlı değil diye biliyorum. Ben virüs uzmanıyım iddiasında bulunan beşeri hekim bana ilgili uzmanlık alanını göstersin öyle dinleyeyim.

Enfeksiyon hastalıkları ve mikrobiyoloji alanında uzman değilse bu konu hakkında konuşması doğru değil rastgele bir insanin.

Son düzenleme:
Zaten aşı olanlar da Covid-19'u farkında olmadan ve bu kritik dönemlerinde 1-2 kere mutlaka geçirdiler, ancak kendileri bunun hiç farkında olmadan. Çünkü aşılar ölümcül tehlikeden onlar hiç farkında olmadan onları korumuşlardı, sadece hafif nezle-grip-influenza vakası olarak veya benzeri dengi olan soğuk algınlığı gibi geçirdiler bunu. Ve aslında Covid-19 mikrobu onlarda aşı yaptırdıkları için çok hafif sendromlarla onları etkiledi, aşı yaptırmanın ve yaptırmamanın tek farkı o zamanlarda sadece buydu. Siz ölümcül virüsün olduğu bu dönemde geçirdiğiniz enfeksiyonun Covid-19 mu yoksa çok hafif, basit bir influenza (nezle) vakası olup olmadığını kesinlikle bilemezdiniz, bu araştırmayı yapmayı zaten o dönemde hiç de düşünemezdiniz.

Peki, her aşı yaptıran Covid-19'dan korunup kesin olarak ölmedi mi, hayır, vücut direnci veya savunması çok zayıf olup aşı yaptırarak ölenler de oldu, olmadı değil! Çünkü bu konuda üretilen ve yapılan aşıların hiç birisi % 100 yaşama tutunma veya ölmeme garantisini bizlere veremiyordu, sadece % 88- 90 -92 oranlarında veriyorlardı, çünkü vücudu (bağışklı sistemi) çok zayıf yapıda olanların veya bazı tıbbi istisnaları da gözetilerek bu korunmayı aşıyla % 100 olarak bu yüzden veremiyorlardı. Bunu bir an için hatırlayın. Kolay gelsin.

Zaten aşı olanlar da Covid-19'u farkında olmadan ve bu kritik dönemlerinde 1-2 kere mutlaka geçirdiler, ancak kendileri bunun hiç farkında olmadan. Çünkü aşılar ölümcül tehlikeden onlar hiç farkında olmadan onları korumuşlardı, sadece hafif nezle-grip-influenza vakası olarak veya benzeri dengi olan soğuk algınlığı gibi geçirdiler bunu. Ve aslında Covid-19 mikrobu onlarda aşı yaptırdıkları için çok hafif sendromlarla onları etkiledi, aşı yaptırmanın ve yaptırmamanın tek farkı o zamanlarda sadece buydu. Siz ölümcül virüsün olduğu bu dönemde geçirdiğiniz enfeksiyonun Covid-19 mu yoksa çok hafif, basit bir influenza (nezle) vakası olup olmadığını kesinlikle bilemezdiniz, bu araştırmayı yapmayı zaten o dönemde hiç de düşünemezdiniz.

Her aşı yaptıran Covid-1'dan korunup kesin olarak ölmedi mi, hayır, vücut direnci veya savunması çok zayıf olup aşı yaptırarak ölenler de oldu, olmadı değil! Çünkü bu konuda üretilen ve yapılan aşıların hiç birisi % 100 yaşama tutunma veya ölmeme garantisini bizlere veremiyordu, sadece % 88- 90 -92 oranlarında veriyorlardı, çünkü vücudu (bağışklı sistemi) çok zayıf yapıda olanların veya bazı tıbbi istisnaları da gözetilerek bu korunmayı aşıyla % 100 olarak bu yüzden veremiyorlardı. Bunu bir an için hatırlayın. Kolay gelsin.
Koruduğu için en az 3 doz olan kalpten ölüyor değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı