İzinli de yaparsam kalıyorum. 30 Günü geçmiş bulunmaktayım. Hem özürlü hem özürsüz kısmını doldurmamaları lazım.Hocam okuldan okula göre değişiyor. Yönetime bağlı ama izinli yaptırabiliyorsa yaptırsın onun dışında sıkıntı.
Bende Covidim düz silemeyeceğini söylüyor müdür efendi, size ben tam ayrıntı vermedim ama okulun öğrenci düşmanlığı var yakın zamanda şikayet edecem. Sebepsizce yok yazılıp sildirmesine izin vermeyen müdür yardımcıları var okulda!Sınıfımda yok yazılan birinin devamsızlığını dümdüz silmişlerdi o zaman içerisinde covid olduğunu söyleyince. Sizin okul yönetimi neden uğraştırıyor anlamadım. Klasik TR memuru işte.
Hocam siz 1,5 günün neyine güvenip 11 şubattan önce açığa geçmediniz ben onu anlamadım. 4 ayda onu kesin bitirecektiniz bir şekilde. Kendinizi bu kadar riske atmaya gerek yok. Zaten açık liseden sınava daha iyi hazırlanılıyor.İzinli de yaparsam kalıyorum. 30 Günü geçmiş bulunmaktayım. Hem özürlü hem özürsüz kısmını doldurmamaları lazım.
İzinli de yaparsam kalıyorum. 30 günü geçmiş bulunmaktayım. Hem özürlü hem özürsüz kısmını doldurmamaları lazım.
Bir şey çıkar mı bilmiyorum fakat açık liseye geçmeyerek hatayı başta yapmışsın. Daha ikinci dönemin başında 28,5 gün devamsızlık yapan biri zaten okula adapte olamıyordur, zorlamanın da anlamı yok yani. Açık lisede daha verimli ders çalışırdın kendi başına.İzinli de yaparsam kalıyorum. 30 Günü geçmiş bulunmaktayım. Hem özürlü hem özürsüz kısmını doldurmamaları lazım.
Bende Covidim düz silemeyeceğini söylüyor müdür efendi, size ben tam ayrıntı vermedim ama okulun öğrenci düşmanlığı var yakın zamanda şikayet edecem. Sebepsizce yok yazılıp sildirmesine izin vermeyen müdür yardımcıları var okulda!
Şansımı deneyeyim dedim daha denemenin "d" sini söyletmedilerHocam siz 1,5 günün neyine güvenip 11 şubattan önce açığa geçmediniz ben onu anlamadım. 4 ayda onu kesin bitirecektiniz bir şekilde. Kendinizi bu kadar riske atmaya gerek yok. Zaten açık liseden sınava daha iyi hazırlanılıyor.
Doğru diyorsunuz. Pişmanım, ve gerçekten dediğiniz gibi hiç adapte olamıyordum. Şimdi okula gitmenin bir yararı var mı, gitmesem olur mu?Bir şey çıkar mı bilmiyorum fakat açık liseye geçmeyerek hatayı başta yapmışsın. Daha ikinci dönemin başında 28,5 gün devamsızlık yapan biri zaten okula adapte olamıyordur, zorlamanın da anlamı yok yani. Açık lisede daha verimli ders çalışırdın kendi başına.
Açık lise kayıtları bitti diye biliyorum. Cimer'e falan şikayet edip beklemekten başka bir şey yapamazsınız. Covid'li bir şekilde okula gitmeyin tabii, suçlu duruma düşersiniz. Karantina bitince gideceksiniz.Şansımı deneyeyim dedim daha denemenin "d" sini söyletmediler.
Doğru diyorsunuz. Pişmanım, ve gerçekten dediğiniz gibi hiç adapte olamıyordum. Şimdi okula gitmenin bir yararı var mı, gitmesem olur mu?
Sadece Cimer'e değil o ilçenin Milli Eğitim kurumuna falan da yazın yani ne kadar alakalı yer varsa şikayette bulunun.Şansımı deneyeyim dedim daha denemenin "d" sini söyletmediler.
Doğru diyorsunuz. Pişmanım, ve gerçekten dediğiniz gibi hiç adapte olamıyordum. Şimdi okula gitmenin bir yararı var mı, gitmesem olur mu?
Sadece Cimer'e değil o ilçenin Milli Eğitim kurumuna falan da yazın yani ne kadar alakalı yer varsa şikayette bulunun.Şansımı deneyeyim dedim daha denemenin "d" sini söyletmediler.
Dediklerinizi uygulayacağım.Açık lise kayıtları bitti diye biliyorum. Cimer'e falan şikayet edip beklemekten başka bir şey yapamazsınız. Covid'li bir şekilde okula gitmeyin tabii, suçlu duruma düşersiniz. Karantina bitince gideceksiniz.
Sadece Cimer'e değil o ilçenin Milli Eğitim kurumuna falan da yazın yani ne kadar alakalı yer varsa şikayette bulunun.
Sadece Cimer'e değil o ilçenin Milli Eğitim kurumuna falan da yazın yani ne kadar alakalı yer varsa şikayette bulunun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.