Korona olmuş olabilir miyim?

NoUsername

Picopat
Daha fazla  
2 gün önce okulda bir çocuk vardı kola verdi herkese. Ayrı ayrı bardaklardan. Meğerse 3 gün önce korona testi yapmışlar sonra okula gelmiş herkese kola veriyor. İşte o gün testleri açıklanmış ve annesiyle babası koronaymış. Böyle sorumsuzluk olamaz. Hem test sonuçlanmadan okula gönderin hem de kola dağıttırın. İnsanların hayatı bu kadar mı önemsiz sizce? Şimdi benim burnum falan akıyor halsizim. Daha gencim belki bir şey olmadan atlatırım ama benim de annem babam var 40 yaşında. Onlara bir şey olur diye korkuyorum. Kendimi odaya kapattım. Koronaysam nasıl iyileşeceğim tek çare evde beklemek mi?

Evinden getirmiş kolayı biz içtikten sonra hocam geldi çocuğun ailesi korona diye götürdü.

Ne? Nasıl yani çocuğun ailesinin korona olduğunu bile bilemi çocuğu eve soktular?
Nasıl sorumsuz bir okul o yahu.
Ne absürt bir ülke ya. Vallahi şaka gibi yemin ediyorum.

İşte yeğenim boşuna dememiş bizim eğitim bakanı "okullar en güvenli yerdir" diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı