Korona testim pozitif çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam peki evde yemeği anneniz yapmıyor mu? E anneniz korona pozitifse siz değilseniz ne yapacaksınız :D. Çünkü biz şuan onu düşünüyoruz.
 
Evet annemiz yapıyordu ve ailede tek kardeşim negatifti, yemek yerken ayrı odalarda yiyorduk ve cansız maddelerden hastalık bulaşması gibi bir olay olmadı. Zaten köydeyken 15 kişiyle aynı evde kalıyorduk ve sadece biz pozitif çıkmıştık, biz de memleketteki akrabalardan hastalığı kapmıştık o yönden çok kuşkulanmayın yani :)
 
Ben de bir ara belirtileri gösterdim. Hatta bir gece ateşim 38'e çıktı, baş ağrısı, halsizlik, tüm vücutta ağrı dahil tüm belirtileri göstermiştim. Ertesi günü sabah kalktığımda halsizlik ve ateş gitmişti. Hastanede test yaptırdım, kronik rahatsızlığım olduğu için bana ilaç verdiler. Sonuç negatif çıktı ama belirtiler 5-6 gün sonra kayboldu. İlaçları kullanmadım, ilk gün 16 tane almamı, ondan sonraki günler de 6 tane almamı söylemişlerdi.
 
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır memleketteydim ve oradaki akrabalarımın İstanbul'a dönünce test yaptırıp korona olduklarını öğrendim bunun üzerine hemen İstanbul'a dönüp test yaptırdık ve bizde korona çıktık, şimdilik evde maske takıyoruz ortak kullanım yerlerine dezenfektan koyuyoruz ve her giriş çıkışımızda kullanıyoruz ve herkes kendi odasında kalmaya dikkat ediyor, lütfen siz de maske takın ve kurallara uyun eğer sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Korona olduğunuzu ilk duyduğunuzda nasıl hissetmiştiniz? Bende korona oldum. İlk duyduğumda çok korkmuştum. Elim ayağım titremeye tutmaya başlamıştı. Psikolojik olarak çökmüştüm. Atlatana kadar sürekli yatağımda uzanıp aklıma kötü şeyler getiriyordum. Kendimi daha da fazla korkutuyordum.
 
Çok geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Korona olduğunuzu ilk duyduğunuzda nasıl hissetmiştiniz. Bende korona oldum. İlk duyduğumda çok korkmuştum. Elim ayağım titremeye tutmaya başlamıştı. Psikolojik olarak çökmüştüm. Atlatana kadar sürekli yatağımda uzanıp aklıma kötü şeyler getiriyordum. Kendimi daha da fazla korkutuyordum.
Ben de korkmuştum hocam, iyileştim zaten konu eski biraz. Yine de teşekkür ederim :)
Geçmiş olsun. Psikolojik olarakta güçlü durman lazım.
Öyle olmaya çalıştım hocam atlattık çok şükür konu eski biraz :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı