Koronadan sonra PC toplama fiyatları düşer mi?

Ben de sistem toplamayı düşünüyordum. Bekledikçe fiyat yükseliyor :) Alsan iyi edersin.
Tabi dolar 0, 3 puan yükseldi; fiyatlarda da ufak bir yükselme görmen doğal.

1450'ye gördüğün R5 3600X'i 1600'lere alırsın şu sıra. Ben R7 3700X düşünüyordum fiyatı oldu 2.5K; el mahkum parayı verip alacağız gibi görünüyor :)
 
Dünya'da ekonomi, salgın dolayısıyla pek de iyi gitmiyor. Haliyle insanlarda para harcamak istemiyor. Bu da arz talebin düşmesine sebep oluyor, eğer bir şey satılmıyorsa fiyatı düşer. Türk Lirası'nın değer kaybetmesi normal, turizmden iyi gelir elde ediyorduk ancak bu yaz yapamayacağız gibi görünüyor. Fiyatların düşmesi zaman alır bence o yüzden toplasanız iyi edersiniz.
 
İşlemciden başladım bu akşam sipariş etmeye. 3700X vardı kafamda aslında, fiyatı tuzlu geldi son zamlardan sonra. Fazlasıyla yeterli olacağını düşündüğümden 1600 AF sipariş ettim. Arasam daha ucuza belki bulurdum ancak yine fena fiyat değil.

7 senedir FX4100 kullanıyordum neredeyse. Evden çalışmaya başlamasak bunu da toplamazdım ancak bir konferansa katılsan sadece o bile %40 işlemci tüketir hale geldi.

1585850487986.png
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar bende merak ediyorum tüm dünyada ekonomi düzelse bile fiyatlar düşmez mi?
Düşerse ne kadar bir zaman da düşer tahminleriniz neler?
Düşmez,muhtemelen daha kötü olacak arkadaşın daha fazla beklemeden almasında fayda var.
Düşecek çünkü dolar ani artış aldı illaki bir zaman düştüğünde almalısın ama geri hemen çıkar!
Dolar düşse bile satıcılar düşürmüyor ki fiyatları.En basit örneği marketler dolar düştüğünde indirim bile yapmadılar ama dolar çıkınca anında zam yapıyorlar.
 

Geri
Yukarı