Korsan CD ile orijinal oyun nasıl aktif edilir?

YakupAslan

Kilopat
Katılım
29 Ocak 2016
Mesajlar
688
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
köle
Merhaba. Ben Uplay, Epic Games ve Steam'de oyunlara sahibim. İnternet altyapım elverişli olmadığından oyunları CD'ye indirtip bahsettiğim uygulamalar üzerinden aktif etmek istiyorum. Nasıl yaparım?
 
Steam kitaplığının olduğu yere (bilmiyorsan büyük ihtimalle C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\oyun adı) oyun dosyalarını atıp oyunu indirmeyi dene, Steam oyun dosyalarının varlığını algıladığında bütünlüğü doğrulamaya çalışacaktır&kalan dosyaları kendi indirecektir.
 
Merhaba,
Bende aynı şeyi yapmıştım CS:GO'yu indirmeyi uzun süre bekleyemezdim abim flashtan bilgisayara atalım dedi Steam'de zaten CS:GO vardı tam hatırlamıyorum ama attık bilgisayara yükle ye bastık yapılandırma dosyaları kontrol ediliyor dedi ve hallolmuştu. Aynı şekilde CD'de de olabilir.
 
Başka çarem yok açıkcası. Haftasonu evdeyim, gece bile inmiyor. İnternetim ölü sınıftan. Toplu alırsam ya da diskleri ben verirsem ucuza kapatırım diye düşünüyorum.
Flash bellek veya harici sabit disk ile yapmanızı tavsiye ederim. Bir de bunları indirebilecek internete sahip ve bunu sizin yapabilecek birini bulmanız gerekli. Çoğu bilgisayarda disk sürücüsü yok artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı