Korsan (crack) uygulama nedir?

• Konuyu başlatan sial
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 9.254
Nedir bu kin dostum? Yazdığım makale hiç bir yasayı ihlal etmiyor, hiç bir kuralı çiğnemiyor lakin sizlerin yaptığı işlem yasa ihlali? Ben size kinlenmiyorsam oturup ağzınızı kapatmakta fayda var
Kardeşim yasadışı falan değil. Kanuna aykırıda değil. Kanunda korsan oyun ile ilgili bir madde yok. Evet korsan oyun satışını gerçekleştirenler için suç. Ancak kullanmak suç değildir. Bunu Hukuk ve Adalet okuyan birisi olarak söylüyorum.

Makaleye baktınız mı yoksa sadece göz mü gezdirdiniz

Hocam makaleyi okudum da şimdi ne olacak anlamadım, Rockstar Games yöneticileri gelip sen korsan kullanıyormuşsun diye bana dava mı açacak.(GTA IV beğenmemiştim, GTA V zaten ücretsiz verildi umarım GTA SA için ceza yemem )

Paranız yoksa ekmek çalabilirsinizden ne farkı vardır bu mesajın
Ah, artık şu iki şeyin farkını ne zaman öğreneceksiniz? Ekmek kopyanılabilen bir ürün mü? Hayır değil fakat oyunlar ise kopyanılabilen bir üründür. Ekmek çaldığında oradan bir şey eksilir fakat oyunlarda böyle bir durum yok. Sen korsan oynadığın zaman firmaya herhangi bir zarar vermiyorsun fakat ekmek çalarsan o işletmeye zarar vermiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…