Korsan (crack) uygulama nedir?

• Konuyu başlatan sial
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 9.250
Ceza almayız merak etme. Kurallara göre korsan linkler ya da korsana yönlendirmek yasak. Korsan kullanıyorum demek yasak değil.
Sizden bahsettiğimi düşündüren, mesajı üstünüze almanızı sağlayan sebep nedir ?

Ekmeği çalarsan bir ürün eksilir. Korsan oyun indirince bir şey eksilmiyor.

Hocam bir şey soracağım.
Bir oyun yapımcısının oyununu herkes korsan indirirse, yaptığı ekmekleri çalınan bir fırıncadan farklı olur mu?
Pek açıklayamadım ama umarım anlamışsınızdır sonuç olarak ikisi de batar. Bu çok yanlış bir düşünce.

Yalan olmasın 19-20 yıldır çok rahat crackli oyun program ne varsa ara ara kullandım. Şu an sadece deneme amaçlı oyun ya da uygulamayı crackli kullanıyorum. Eğer hakettiğini düşünüyorsam parayı basıp alıyorum indirimde kovalamıyorum. RDR2, FH4, Cities Skyline, metro, middle Earth, Witcher, The Division, Watch Dogs, GTA, serileri nete düşmüş (sanırım division serisi düşmemiş olabilir) olmasına rağmen ücretleriyle aldım. Sonuna kadar hak eden oyunlar. Haketmeyen oyunları zaten crackledikten 1-2 gün sonra siliyorum. Ülke durumu göz önünde bulundurulursa merakla alınan oyunlara fazla para vermeye gerek yok. Ne zaman ki ülkemizde oyunlar 50-60 ya da 100 birim ücretle sunulur crack o zaman ülkeden kalkar.

Evet. Burada 1-2 tane korsanı “savunmayıp” ve eminim, korsan kullanan arkadaşlar var. Neyse siz kendinizi kandırıp moderasyona yalakalık yapmaya devam edin bakalım. Bakalım da elinize ne geçecek!
Konuşmanıza ve hitabınıza dikkat edin.

Evet. Burada 1-2 tane korsanı “savunmayıp” ve eminim, korsan kullanan arkadaşlar var. Neyse siz kendinizi kandırıp, moderasyona ve üyelere yalakalık yapmaya devam edin bakalım. Bakalım da elinize ne geçecek!

Olur. Herkesin korsan indirme şansı yok zaten. Yeni bir ürün daha yaparsa firmanın adı duyulacağı için satışları artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…