Korsan inmiş GTA 5'i Orijinal Yapmak

melo56

Hectopat
Daha fazla  
Bundan çok önceden Voidu'dan GTA 5 almıştım. Bilgisayarıma format attığım için de GTA 5 silindi, şimdi tekrar Social Club'tan indirmeye çalışınca da indirmiyor. Ben de bu yüzden korsan indirdim. Şimdi ben bunu nasıl orijinal hale çevirebilirim? Key'i falan hepsi bende var, sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bir gta 5 60 gb sıfırdan indirmek yerine olanı yapmak istiyorum.
Dostum ben senin sorununu tam olarak anlayamadım.
Bize ulaşırken inmiyor diye konuyu açtın, sonra KEY kullanıldı gibi mümkün olmayan bir şeyi söyledin kendi hesabınla giriş yapıyorsan.
Öyle bir dünya yok. Crack falan diyorsun. Oyunu orjinal almadığını düşünüyorum. Social Club'dan indirirken bir hata mı veriyor? Onun üzerinde konuşalım. İnmemesi için bir sebep yok normal şartlarda.
Şimdi de korsanı tamamen orjinale çevirmenin yolunu arıyor gibisin :)
Birincisi ben de oyuna sahip olduğundan şüphelenmeye başladım.
İkincisi de korsan dosyalarıyla orjinal dosyalarını denk hale getirmeyi başarabilsen bile ilk çoklu oyuncu deneyiminde BAN yeme ihtimalin çok yüksek veya hikaye modu içerisinde oyundan hatalar alma ihtimalin de yüksek.

İkincisi de korsan dosyalarıyla orjinal dosyalarını denk hale getirmeyi başarabilsen bile ilk çoklu oyuncu deneyiminde BAN yeme ihtimalin çok yüksek veya hikaye modu içerisinde oyundan hatalar alma ihtimalin de yüksek.
Korsan oyun dosyası yoktur. Oyun dosyaları aynıdır. Social Club ile kurulum yaparsa sorunsuz bir şekilde oynayabilir. Ancak diğer konu hakkında haklısınız. Arkadaş sorununu net bir şekilde açıklayamıyor.

Korsan oyun dosyası yoktur. Oyun dosyaları aynıdır. Social Club ile kurulum yaparsa sorunsuz bir şekilde oynayabilir. Ancak diğer konu hakkında haklısınız. Arkadaş sorununu net bir şekilde açıklayamıyor.
Korsan oyunların dosyalarında da ufak ufak oynamalar ile ufak da olsa farklılıklar olmaz mı hocam?
Hele Rockstar gibi en ufak bir mod dosyasında GTA ONLINE'dan yasaklamalar ve ilerlemeleri silen titiz bir firmadan bahsediyoruz. (Not:Başıma geldi) :)

Korsan oyunların dosyalarında da ufak ufak oynamalar ile ufak da olsa farklılıklar olmaz mı hocam?
Hele Rockstar gibi en ufak bir mod dosyasında GTA ONLINE'dan yasaklamalar ve ilerlemeleri silen titiz bir firmadan bahsediyoruz. (Not:Başıma geldi) :)
Arkadaşım oyunu Crack ile korsan oynadıktan sonra satın aldı ve Crack dosyalarını silip yeniden yükleme yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde oynadı. Tabi kesin bir şey söyleyemeyiz. Her zaman aynı olacak diye bir şey yok ama genellikle sorun çıkarmaz.

Arkadaşım oyunu Crack ile korsan oynadıktan sonra satın aldı ve Crack dosyalarını silip yeniden yükleme yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde oynadı. Tabi kesin bir şey söyleyemeyiz. Her zaman aynı olacak diye bir şey yok ama genellikle sorun çıkarmaz.
Dostum Crack dosyaları hangileri? Sileyim. Tutturmuşsunuz orijinal değil diye böyle saçmalık mı olur kardeşim yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de uzun bir süre bu şekilde oynadım ve herhangi bir sorun yaşamadım.

Yapmanız gereken şey RGSC hesabınıza giriş yapmak. Öncelikle site üzerinden satın aldığınız aktif hesapta GTA V olup olmadığını kontrol edin: Rockstar Games Social Club - Sign-In

Hesapta GTA 5 varsa Launcher'dan RGSC hesabınıza giriş yaptığınızda otomatik olarak güncelleştirme başlayacaktır. Güncelleştirme boyutu çok yüksek olabilir sürüm farklarına göre. Aynı zamanda Steam sürümü de farklı olduğundan hata yaşayabilirsiniz. Bu sebeple baştan indirmek en doğru çözüm olabilir.

Ben Steam da deilde Origin de yapmıştım. Korsan olan Battlefield 3'ü önce Origine girip indire tıkladım. Sonra biraz bekledim 1 2 dakika sonra indirmeyi durdurup korsan olanı Originin indirme başlattığı konuma attım. Sonra tekrardan Originden indirmeyi başlattım biraz indirdi ve oyun sorunsuz çalıştı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı