Korsan Kullanımındaki Deneyimlerim

Korsan yazılım kullanıyor musunuz?

• Ben her türlü kullanırım, atın ölümü arpadan olsun.

• Asla kullanmayacak kadar bilinçliyim.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
10 yıldır korsan oyun/uygulama kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Benim evde korsan CD koleksiyonu var sanıyorum ilk korsan oyunumu 2001 senesinde almıştım o günden beri durmadık. Korsan yazılım ve oyun için en önemli kural Google'dan aramazsın ya da Youtube linklerinden indirmezsin.

2 tane repackerın adını bir de malum "rin.ru" diye biten sitenin yolunu bilsen yeterli.

Yanlış anlamayın ama burada saçmalamışsınız. Repack ve katılımsız bir yazılım tabii ki virüs gibi çıkacak adı üstüne CRACK içeriyor setup dosyası.

Senin hatan VPN kullanman gerekirdi.

Yanlış anlamayın ama burada saçmalamışsınız. Repack ve katılımsız bir yazılım tabii ki virüs gibi çıkacak adı üstüne CRACK içeriyor setup dosyası.
Estağfurullah saygı duyarım fikrine. Sıkıntı şurada, repack yada katılımsız dosyanın üzerine virüsü ekliyorlar.Açıklama olarakta sizin dediğinizi diyorlar. Umarım anlatabildim. "Illegal Hack Tools" yada "Illegal Program" uyarısı alırsanız dediğiniz belki doğrudur. Direk zararlı yazılımın adını görüyorsan bence yüklememelisin.

Antivirüs'ü korsan indirmeyerek kurtuluruz hocam Kaspersky var ücretsiz onu kullanmanızı öneririm.

Kesinlikle iyi bir internetin varsa FitGirl en kalitelisi oluyor. Ama çoğunlukla elamigos kullanıyordum. Bu arada R. I. P elamigos.

Ben de bu siteden indirme yapıyorum ara sıra, Kaspersky Total Security kullanıyorum henüz bir şey çıkmadı. Fakat bu olay canımı sıktı şimdi daha da indirmem bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…